Hayir sevmiyorum, bir dünya masraf, onlarca çeşit yemek , gereksiz geliyor bana kimseyi cagirmiyorum, cagirilan yerlere gitmiyorum.. akşama kadar aç kalıpta iftar da 50 çeşit yemek bana doğru gelmiyor.
Evet davet ediliyorum ve cok severım kalabalık sofra helekı o kişilerde ailen dostun sevdiklerin oldumu daha da bı guzelık katıyor o sofraya Allah herkesin orucunu kabul etsin 😇🥰😇Sara...
Muharrem orucu tutuyorum, Ramazan'ın adetlerini pek bilmem. Ama Ramazan ayının huzurunu severim. Canabı Hakk yardımcımız, Muhammed Ali haldaşımız, Ehli Beyt yol göstericimiz, Hızır yoldaşımız ola
3 4 senedir onlar bitti akrabalar birbirini çağırmıyor artık maalesef o geleneğimiz yok oldu...
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
hayat pahalılığı geçim sıkıntısı kendi derdine düşme artık batılılaştık ayağına ne gelenek kaldı ne görenek kaldı, insanların yorumlarda böyle dediğine bakma durumlları kötüye gidiyor ekonomi kötüye gidiyor diye çağıramıyor kimse...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Seviyorum ama bazen davetler çok kalabalık olunca yorucu da olabiliyor.
Hayir sevmiyorum, bir dünya masraf, onlarca çeşit yemek , gereksiz geliyor bana kimseyi cagirmiyorum, cagirilan yerlere gitmiyorum.. akşama kadar aç kalıpta iftar da 50 çeşit yemek bana doğru gelmiyor.
Evet davet ediliyorum ve cok severım kalabalık sofra helekı o kişilerde ailen dostun sevdiklerin oldumu daha da bı guzelık katıyor o sofraya Allah herkesin orucunu kabul etsin 😇🥰😇Sara...
Muharrem orucu tutuyorum, Ramazan'ın adetlerini pek bilmem. Ama Ramazan ayının huzurunu severim.
Canabı Hakk yardımcımız, Muhammed Ali haldaşımız, Ehli Beyt yol göstericimiz, Hızır yoldaşımız ola
Eskiden ne kadar güzeldi, şimdi hiçbir şeyin tadı yok.
Birliktelik güzel şey
Lakin bazı sofralar fazla şatafatlı
Ramazan ayının ruhuna ters düşüyor sanki...
Utanıyorum aslında gitmiyorum o yüzden kendi Ablamlar çağırıyor gelemem güzelim diyorum onlara da
Nıye kı 😇
Ben sevmem cunku genelde kalabalık ve gurultulu olur
Seviyorum evet😅çok güzel cesit çesit yemekler yapıyorlar güzel oluyor
önceden seviyordum, son bi kaç senedir yapmıyoruz artık. sevmiyorum da
Hayatımda hiç iftara davet edilmedim hiç katılmadım da
Ben senı edeyım😅
Teşekkür ederim ama Ankara'da yaşıyorum ayrıca ben çekingen utangaç biriyim yani bilmiyorum ben böyle şeylere hiç alışmadım
Olsun bende fransadayım😅
Beni Fransaya mı davet edeceksin iftara 😂
Evet 😅😅
Hem ziyaret hem ticaret
Ticaret mi beni iş adamı sandın herhalde ben daha evden dışarı bile çıkamıyorum neyse olur böyle yanlışlıklar ben adamdan saymana gerek yok 😐
Neden ogle diyorsun ya 😑😑
Öyle çünkü ben adamdan sayılacak biri değilim neden bu yaşıma kadar hiç iftara davet edilmedim sanıyorsun demekki adam değilmişim
İnan onunla bır ilgisi yok ogle deme
Aile içinde olan iftar davetlerini seviyorum bizim için bayram gibi oluyor bütün aile hep bir arada her gün değil ama haftasonları falan toplanıyoruz
Çok seviyorum ama küçük bebeğim var bu sene kimseye gitmedim kimseyi de çağırmadım
Seviyorum. Oruç tutan kişiyi davet edersen oruç tutmuş gibi sevap anlıyorsun o yüzden güzel
Kalabalık ve samimi sofralara bayılırım.
evet severim çağırmayıda gitmeyide
Sevmiyorum. İstediğim kadar yiyemiyorum
😀😄😃😃
3 4 senedir onlar bitti akrabalar birbirini çağırmıyor artık maalesef o geleneğimiz yok oldu...
hayat pahalılığı geçim sıkıntısı kendi derdine düşme artık batılılaştık ayağına ne gelenek kaldı ne görenek kaldı, insanların yorumlarda böyle dediğine bakma durumlları kötüye gidiyor ekonomi kötüye gidiyor diye çağıramıyor kimse...
Seviyorum katılıyorum
Çağıran olsaydı seve seve kabul ederdim.
Evet severim o da sırf yemek için
Severim sıcak ortam insanlar güzel oluyor
Sadece bulaşık olarak görüyorum
😀😀😀
Severim
Kesinlikle çok iyi hissettiriyor
hiç sevmiyorum
Evet severim
Sevmem
Aa nıye
Sevmiyorum
Seviyorum