Ramazan Sahura kadar ne yaparsınız? balgibifilan Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Sorum detaylı sahura kadar Sahura kadar ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Bazen uyurum veya film izlerim. Bazen de burada yorum yaparım. 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Açar dizi izlerim, varsa KS’de soru cevaplarım. Fazla ekstrem yaptığım bir şey yoktur 0 0 Yorumla
JustEzel Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Namaz kılarım, kitap okurum, oda arkadaşlarımla sohbet ederim, film izlerim... 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Pc başındayım , birini bekliyorum 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sahura Kadar Ağlıyorum Olmazsa Sabaha Kadar 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Video falan izliyorum çay içiyorum sigara falan 0 0 Yorumla
sırlardünyasıeb Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Malum vizeler yaklaşıyor, ders çalışıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bazen uyurum veya film izlerim. Bazen de burada yorum yaparım.
Açar dizi izlerim, varsa KS’de soru cevaplarım. Fazla ekstrem yaptığım bir şey yoktur
Namaz kılarım, kitap okurum, oda arkadaşlarımla sohbet ederim, film izlerim...
Telefonda bos bos gezinirim
İftarda uyuyorum sahura kadar
Pc başındayım , birini bekliyorum
Dizi izlerim , oyun oynarım va
Sahura Kadar Ağlıyorum Olmazsa Sabaha Kadar
Vizeler geliyor mecbur ders çalışmam gerek.
Video falan izliyorum çay içiyorum sigara falan
Rakip elemece
Genelde uyurum 😄
Gece çalışıyorum
Uyuyordum
Uyuyorum.
Malum vizeler yaklaşıyor, ders çalışıyorum
Çalışırım iş güç
cok sey yapılabılır canım
Spor yaparım.
Cılgın şeyler
KS ye giriyorum