Ramazan En sevdiğiniz içeceklerle fotoğrafınız var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Göründüğü üzere ben dün çektim ve ramazandan sonra belli yani 😂 (Ramazanda içmem saygıdan) En sevdiğiniz içeceklerle fotoğrafınız var mı? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hayır. Genelde bir an önce yemeyi veya içmeyi tercih ederim çünkü :D 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Hiç çekilmedim ya bi tane gilbeys alıp çekilmem lazım acil 0 8 Yorumla Soran +1 yıl çabukkk Yorumla uomoitaliano +1 yıl Ben poz veremşyom ya verebilsem çok fazla fotom vardı sildim bunuda ekleyip atardım buraya Yorumla Soran +1 yıl o sorun bendede var aniden çekilmiş bir foto bu mesela 😂 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Banada lazım böyle pozsör arkadaş Yorumla Soran +1 yıl benim kuzeni verim sana Yorumla uomoitaliano +1 yıl Ben rica ettiğim halde öfleyip çekiliyor Yorumla uomoitaliano +1 yıl Olur ver fotodaşım olsun Yorumla Soran +1 yıl tamamdir wümdğedö Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hayır fotoğrafım yok ama sen güzel çıkmışsın. (👍 ͡▀̿ ̿ ₒ ͡▀̿ ̿ )👍 0 0 Yorumla
İsviçrelibirdeli Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Var ama publish paylaşamıyorlar dur söyleyeyim ama Glenlivet 21 years old İskoç viskisi 1 0 Yorumla
Kemaltangunes Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Afiyet olsun ben içiyorum cehennem bu dünyada 1 0 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır yok 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ismin çok tatlıymış wpdmdpeld Yorumla mavilipenguen +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
Aspand12 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hoş kadın içecek de bal 1 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Aspand12 +1 yıl Rica ederim:) Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Rakı masasında var bir kaç foto 0 5 Yorumla Soran +1 yıl rakı masasıysa derdin büyükmüş Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Hangimizin küçük ki Yorumla Soran +1 yıl derdim yok Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Allah vermesin Yorumla Soran +1 yıl amin Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Yok alkol asla tüketmem tükenede karşıyım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl karşı olman kimin umurunda bana ne şahsen Yorumla Ardafit67 +1 yıl Tamam ya kes Yorumla Soran +1 yıl hemen bi kabalaşma yazık kafana moruk Yorumla Ardafit67 +1 yıl Tamam sus cevap verme uzatmaman gerektiğini söyledim sana bir şey demedim uykusuzum sinirliyim zaten Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Ramazan ramazan yanmalayim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok ramazan içilmez zaten tövbe Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kombinin harikaa🤍♥️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
kimbilebilirki09 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çok çabuk sarhoş olabilen bi tipin var gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok limitimi bilirim Yorumla kimbilebilirki09 +1 yıl O limit bazen kaçıyomuşsun gibi görünüyor 😅 Yorumla
KaslıyımKaslıHey Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kral sakir alsana xd 0 8 Yorumla Soran +1 yıl fil necati Yorumla KaslıyımKaslıHey +1 yıl Keske o an ben de orada olaydim gerci konusur muyduk bilmem xxd Yorumla Soran +1 yıl potansiyel tecavüzcüsün o zaman Yorumla KaslıyımKaslıHey +1 yıl Konusmak tecavuz mu oluyor 😂 Yorumla KaslıyımKaslıHey +1 yıl Niye sustun sanki sen cok namuslusun mk eminim diger erkeklere vurduruyosundur Yorumla Soran +1 yıl Ne cevap vericem senin gibi saygısıza tanımadan yargıladığın muhabbete bak aptal mısınnsen Yorumla Soran +1 yıl ne cevap vericem senin gibi saygısıza Yorumla KaslıyımKaslıHey +1 yıl Yerim seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır. Genelde bir an önce yemeyi veya içmeyi tercih ederim çünkü :D
Hiç çekilmedim ya bi tane gilbeys alıp çekilmem lazım acil
çabukkk
Ben poz veremşyom ya verebilsem çok fazla fotom vardı sildim bunuda ekleyip atardım buraya
o sorun bendede var aniden çekilmiş bir foto bu mesela 😂
Banada lazım böyle pozsör arkadaş
benim kuzeni verim sana
Ben rica ettiğim halde öfleyip çekiliyor
Olur ver fotodaşım olsun
tamamdir wümdğedö
Hayır fotoğrafım yok ama sen güzel çıkmışsın. (👍 ͡▀̿ ̿ ₒ ͡▀̿ ̿ )👍
Var ama publish paylaşamıyorlar dur söyleyeyim ama Glenlivet 21 years old İskoç viskisi
Afiyet olsun ben içiyorum cehennem bu dünyada
Hayır yok
ismin çok tatlıymış wpdmdpeld
Teşekkürler ☺️
Hoş kadın içecek de bal
teşekkür ederim
Rica ederim:)
Rakı masasında var bir kaç foto
rakı masasıysa derdin büyükmüş
Hangimizin küçük ki
derdim yok
Allah vermesin
amin
Yok alkol asla tüketmem tükenede karşıyım
karşı olman kimin umurunda bana ne şahsen
Tamam ya kes
hemen bi kabalaşma yazık kafana moruk
Tamam sus cevap verme uzatmaman gerektiğini söyledim sana bir şey demedim uykusuzum sinirliyim zaten
Ramazan ramazan yanmalayim
yok ramazan içilmez zaten tövbe
Kombinin harikaa🤍♥️
teşekkür ederim
Çok çabuk sarhoş olabilen bi tipin var gibi
yok limitimi bilirim
O limit bazen kaçıyomuşsun gibi görünüyor 😅
Hayır yok
peki
Yokk
Tarzını sevdim 😍
Kral sakir alsana xd
fil necati
Keske o an ben de orada olaydim gerci konusur muyduk bilmem xxd
potansiyel tecavüzcüsün o zaman
Konusmak tecavuz mu oluyor 😂
Niye sustun sanki sen cok namuslusun mk eminim diger erkeklere vurduruyosundur
Ne cevap vericem senin gibi saygısıza tanımadan yargıladığın muhabbete bak aptal mısınnsen
ne cevap vericem senin gibi saygısıza
Yerim seni