Düzgünce okudum ve dediklerini anladım insanları görüp sorguladım diyorsun insanlardan dolayı bu yönelime girmişsin umrumda değil ne yaparsan yap senin seçimin
Yani farz olduğunu biliyorumda demek istedigim sonucta ikiside farz neden durum boyle diye tabi sizin cevreniz oyle olabilir ama genellikle Turkiyede boyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç sorma ya neyse ki iş yerimde tutan kişi çok az da ondan baskı yapamıyorlar.
Sizde mi tutmuyosunuz
Evet susuzluğa dayanamıyorum
Hmm anladım
IQ seviyesi canım yakın bi milletiz zaten çok irdelememek lazım
Irdeleye irdeleye dinden ciktim zaten
haydaaaa hfdkşjhdf
Ama baksaniza kendi dininden bihaber olan bi toplum var bende sorgulayinca böyle oldum
şu an dinini doğru yaşayan insan pek yok insanlara göre dinden soğuman saçma bahanen olmuş gibi
Insanlara gore degil duzgun okusaydiniz sorgulayinca çıktım dedim yani arastirma sonucu böyle oldu
Düzgünce okudum ve dediklerini anladım insanları görüp sorguladım diyorsun insanlardan dolayı bu yönelime girmişsin umrumda değil ne yaparsan yap senin seçimin
Evet duzgunce okumadiginiz belli oldu senin umrunda olup olmamasi benimde umrumda degil neden soyleme geregi duydun anlamadim
ya senin gibi canım insanlar hakkaten insanın sinir seviyesini arttırır kaybol ya
Siz kaybolun
aynen hadi ikile
Degmezsiniz
aynen sen değersin
Son zamanlarda aklımdan geçen şey hiç namaz kılmayıp oruç tutanlar tutmayanlara laf söylüyor
Yani cok cok mantiksiz ülke daha kendi dini ne bilmiyor
Kesinlikle öyle
😊
🙂🙂
İşine geleni yadirgiyorlar.
Cok haklisin
Oruç daha basit diye herhalde
Aynn bu da dogru
Adamların tahammül kafası çok farklı çünkü
Iste sizin kafa puhahah
Pardon?
Bende çözemedim
:)
İkisi de farz mı demişsin farz tabi
Yani öyle insanlar var ama benim çevrem öyle değil namazında niyazında
Yani farz olduğunu biliyorumda demek istedigim sonucta ikiside farz neden durum boyle diye tabi sizin cevreniz oyle olabilir ama genellikle Turkiyede boyle
Evet genelde öyledir sebebi aşağıda bir arkadaş belirtmiş galiba yılın 365 günü namaz kılmaya üşendiği için oruç tutuyor olabilirler
Evet haklısınız bi de oruç kültürü oluşmuş sanırım ülkede
Kesinlikle bunu söyleyecektim bende dilimin ucundaydım akşam üstü sırf pide kuyruğuna girmek için o heyecanı yaşamak için tutanlar var
Aynn aynn
Bilemiyorum Altan
İnsanlar böyle
Namaz kılıyor musun
Hayır
Oruç tutuyor musun?
Hyr
Zina yapıyor musun
Hyr ama yani sevdigim kisiyle sevismek bana kötü bisey gibi gelmiyo bu benim etik anlayisim
Daha önce yaptın mı hiç
Hyr çünkü "namus" adi altinda buyutulen biriyim ama bana gore namus boyle bi kavram degil
Anladım, pekala.