Ramazan İftarı beklerken neler yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben oyun oynuyorum ya da burada takılıyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel İftarı beklerken neler yapıyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gümüşiii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ya yemek yaparım ya da boşsam dikkatimi çeken soruları cevaplarım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En iyisi Yorumla Gümüşiii +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl müzik... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nereye kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir şeyle uğraşırken falan genellikle Yorumla
Weltschmerzzz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Bira içiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok terbiyelisiniz Yorumla
qmenekse Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kuran oyun ders dizi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Liste kabarık ve iddialı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatıyorum 0 35 Yorumla Soran +1 yıl 7 gün kalmış zaten 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Bu soruyu nasıl gördün kız 14 gün olmuş 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denk geldi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben bu soruyu niye gizli sormusum ona anlam veremedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende niye gizli görüş atmışım 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Neden acaba tehlikeli sulardasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uuwww korkutma djfj Yorumla Soran +1 yıl 😂 bence arkadaş listemde olan birisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlisin 🤦Nasıl olabilir bu Yorumla Soran +1 yıl Tahmin ediyorum çünkü gizli sorularıma arkadaş listemden gelenler oluyordu çok eğlenceli oluyor oyley Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hsahsa manyak Yorumla Soran +1 yıl Nickinin ilk 2 harfini söyle sana kim old. Söyleyeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl k a zaten beş harf 😀 Yorumla Soran +1 yıl Pardon Son 3 harfini söyle sana kim old. Söyleyeyim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemezler 😀😂 Yorumla Soran +1 yıl Açmışsın nicki bu ne cesaret Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birden geldi 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Gözüne papatya kaçmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilerek kaçırdım 😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O papatyayla bütünüz jsjd Yorumla Soran +1 yıl Bizimkine de anca Gül'ün dikeni kaçar 😥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikeni sevmeyen gülü nasıl sevsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İmzami da atıyorum şimdi ben uydurdum sjjfj Yorumla Soran +1 yıl Gül'ün başı koparılmış dikeni bize ittirilmis bizimkide böyle işte 😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimki Gül değil papatya djjf senin gülünü başka biri koparmıştır 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Nfnfndn saçmalamaya devam ediyoruz var mı başka özlü sözün imzası sana ait Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykuya hasret kaldık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Shhahs bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler cidden Hasret kaldık 🥱💤😴 Yorumla Soran +1 yıl Sahur yapicam şimdi uykuyuda az tut ki oruçluyken uyu zman hızlı geçsin 😀 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler mışıl mışıl uyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğim zaman uyuyabilme potansiyeline sahibim yastığa başıma koymamla uyumam bir 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyleyim çok güzel bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet shdhjsj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya yemek yaparım ya da boşsam dikkatimi çeken soruları cevaplarım.
En iyisi
Aynen
müzik...
Nereye kadar
bir şeyle uğraşırken falan genellikle
Bira içiyorum
Çok terbiyelisiniz
Kuran oyun ders dizi
Liste kabarık ve iddialı
Yatıyorum
7 gün kalmış zaten 😀
Evet 🤷
Bu soruyu nasıl gördün kız 14 gün olmuş 😂
Denk geldi 😂😂
Ben bu soruyu niye gizli sormusum ona anlam veremedim
Bende niye gizli görüş atmışım 🤷
Neden acaba tehlikeli sulardasin
Uuwww korkutma djfj
😂 bence arkadaş listemde olan birisin
Gizlisin 🤦
Nasıl olabilir bu
Tahmin ediyorum çünkü gizli sorularıma arkadaş listemden gelenler oluyordu çok eğlenceli oluyor oyley
Hsahsa manyak
Nickinin ilk 2 harfini söyle sana kim old. Söyleyeyim
k a zaten beş harf 😀
Pardon Son 3 harfini söyle sana kim old. Söyleyeyim 😂
Yemezler 😀😂
Açmışsın nicki bu ne cesaret
Birden geldi 🤷
Gözüne papatya kaçmış
Bilerek kaçırdım 😌
O papatyayla bütünüz jsjd
Bizimkine de anca Gül'ün dikeni kaçar 😥
Dikeni sevmeyen gülü nasıl sevsin
İmzami da atıyorum şimdi ben uydurdum sjjfj
Gül'ün başı koparılmış dikeni bize ittirilmis bizimkide böyle işte 😑
Benimki Gül değil papatya djjf senin gülünü başka biri koparmıştır 🤷
Nfnfndn saçmalamaya devam ediyoruz var mı başka özlü sözün imzası sana ait
Uykuya hasret kaldık
Shhahs bu
İyi geceler cidden Hasret kaldık 🥱💤😴
Sahur yapicam şimdi uykuyuda az tut ki oruçluyken uyu zman hızlı geçsin 😀
İyi geceler mışıl mışıl uyu
İstediğim zaman uyuyabilme potansiyeline sahibim yastığa başıma koymamla uyumam bir 😂😂
Bende öyleyim çok güzel bir şey
Evet shdhjsj
yemek yiyorum