Ramazan Günaydın arkadaşlar kimler oruç tutuyor bakalım? ToNightIsTheNight Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kimler oruç tutuyor kimler tutmuyor? Neden? Tutuyom Tutmuyom Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günaydın arkadaşlar kimler oruç tutuyor bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Günaydın , niyetliyim. 1 1 Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Vay gardaşım benim <3 Allah kabul etsin Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Fire vermicez inşAllah :) 1 12 Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl İnşallah kralll <3 Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Kral ankaradaymışsın, bende pursaklardayım:) Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Aynen Çayyolu'ndayım ben :d Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Çayyolunda villası diyosun elit oralar biz fakir kaçıyoruz cşskak Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Kanka valla biz de zamanında yaptırdık ama para yetiştiremiyoruz piyasa öyle kötü ki :d ben de fakirim Yorumla UğurKoç_ +1 yıl En iyisi iyi ki yaptırmışsınız dayım oran da yaşıyordu evi 1 trilyon 400 bin e sattı o kadar elit cşslwkd Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Burada herkes çok zengin mesela o da iyi olmuyor seni bi yere çağırdıklarında para basma makinesiymişsin gibi davranıyorlar :O Yorumla UğurKoç_ +1 yıl İşte o çok kötü aga bide mekanlar extra pahalı ben biliyorum az çok her yer bmv mercedes dolu ucuz araba passat orada menfaat arkadaşlığı yaptığın varsa sal aga öyle sıkıntı sevmediğim şeyler pek ortamım yok benim öyle kendimce geziyorum :) Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Kanka 16 yaşında çocuk bmw 7.30 ld ile geliyor salona :d Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Yok anasının ciswlsldkdkdd gülen mi ağlan mı😂 Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Valla kaza maza yapıyor arada abisi gidip üstleniyormuş umarım kimsenin canına zarar vermez. Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Valla çok tuhaf aga ya olur öyle olaylar ora da :) Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oruçluyum. 1 3 Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Allah kabul etsin kralll <3 BeyazGay +1 yıl Cümlemizin. Teşekkürler. ToNightIsTheNight +1 yıl Ricalar
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tutuyorum 1 12 Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Ben de tutuyom bu sene biraz daha rahat sanki dimi? Yorumla mavilipenguen +1 yıl Evet kesinlikle havalar da serin en azından iç bölgelerde Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Ben Ankara 'dayım on numara valla Allah Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine güç kuvvet de veriyor :) Yorumla mavilipenguen +1 yıl Ben de Ankaradayım Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Ooo neresi? Yorumla mavilipenguen +1 yıl Batıkent Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Ben de Çayyolundayım Batıkent güzeldir Anneannemin evi vardı orada Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Atlantis Avm Gimsa diyosun yaniiiii Yorumla mavilipenguen +1 yıl Aynen Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Çayyolu beysuparka yolun düşerse beklerim :) Yorumla mavilipenguen +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Ni demek pingu :P ben teşekkür ederim yorumun için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Günaydın , niyetliyim.
Vay gardaşım benim <3 Allah kabul etsin
Fire vermicez inşAllah :)
İnşallah kralll <3
Kral ankaradaymışsın, bende pursaklardayım:)
Aynen Çayyolu'ndayım ben :d
Çayyolunda villası diyosun elit oralar biz fakir kaçıyoruz cşskak
Kanka valla biz de zamanında yaptırdık ama para yetiştiremiyoruz piyasa öyle kötü ki :d ben de fakirim
En iyisi iyi ki yaptırmışsınız dayım oran da yaşıyordu evi 1 trilyon 400 bin e sattı o kadar elit cşslwkd
Burada herkes çok zengin mesela o da iyi olmuyor seni bi yere çağırdıklarında para basma makinesiymişsin gibi davranıyorlar :O
İşte o çok kötü aga bide mekanlar extra pahalı ben biliyorum az çok her yer bmv mercedes dolu ucuz araba passat orada menfaat arkadaşlığı yaptığın varsa sal aga öyle sıkıntı sevmediğim şeyler pek ortamım yok benim öyle kendimce geziyorum :)
Kanka 16 yaşında çocuk bmw 7.30 ld ile geliyor salona :d
Yok anasının ciswlsldkdkdd gülen mi ağlan mı😂
Valla kaza maza yapıyor arada abisi gidip üstleniyormuş umarım kimsenin canına zarar vermez.
Valla çok tuhaf aga ya olur öyle olaylar ora da :)
Oruçluyum.
Allah kabul etsin kralll <3
Cümlemizin. Teşekkürler.
Ricalar
Tutuyorum
Ben de tutuyom bu sene biraz daha rahat sanki dimi?
Evet kesinlikle havalar da serin en azından iç bölgelerde
Ben Ankara 'dayım on numara valla Allah Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine güç kuvvet de veriyor :)
Ben de Ankaradayım
Ooo neresi?
Batıkent
Ben de Çayyolundayım Batıkent güzeldir Anneannemin evi vardı orada
Atlantis Avm Gimsa diyosun yaniiiii
Aynen
Çayyolu beysuparka yolun düşerse beklerim :)
Teşekkür ederim
Ni demek pingu :P ben teşekkür ederim yorumun için
Tutuyomm