Insanlar neden bu kadar düşüncesiz🤦‍♀️ ?

sabahtan aksmaa kadar is tutum 7:45 gece kalktim. ahira git ink sağ.60 cuval yem vardi onlara yardim etim babamgile. Eve gel salon, mutfak , oturma odasi ve kendi odami duzeltim. balkonu supurdum duzeltim. camasir as camasir ser. sobayi yak. carsiya cik. kardesimin karnini doyur okula gonder. eve gel aksam hazirligi yap ymk yap ser sofrayi son abim olacak geldi. annemgil onu aramis biz dayingile gidiyoruz haberin olsun diye benim birseyden haberim yok. son dakikaya kadar ezan okunmasina 5 dk kala nerde kaldinoz diye ardim annemi gelmiyok biz dedi normalde pide alirlardi eve geldiklerinde. ezan okundu ekmek. yok pude de yok benim birseyden haberim yok nerden biliyim bn abim olacak basladi. malmisin canım bilmiuom mu ekmk. olmadigini canim acidi asagilarken ben dedim sen niye bana demedin annemgilin gelmiyecegini diyor sen bna dedin mi diye ben nerden bilsemike. gec kaldilar sandim komsuda n istedim 2 yufka ekmek varmis ondada. onlerine koydum ictigim yarim bardak su. odama gectim yatim sahurda zor ymk yedim. Şu an midem bulancak gibi 🤦‍♀️
Insanlar neden bu kadar düşüncesiz🤦‍♀️ ?