Ramazan Oruç tutan var mı nasıl geçiyorrr? çılgınkızx1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 hayırlı bayramlar Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar ben sadece bana takip için izin alanlara dedim lafı baktım herkes takibe koştu Oruç tutan var mı nasıl geçiyorrr? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
blackwww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Açlık ve susuzluk değil de başka şeyler zorluyor be kanka ahshshs 0 14 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl ne gibi mesela Yorumla blackwww +1 yıl Yükselen libido zorluyor Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl libido ne ya hep bilmediğim kelimeler çıkıyor karşıma:) Yorumla blackwww +1 yıl Yani üreme içgüdüsünün vermiş olduğu isteklilik hali Yorumla blackwww +1 yıl Oysa yaşın da buna müsait ama 😅 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl ya ne biliyim devir mi hızlı yoksa ben mi yavaşım:) nys gerekli bir şey değilmiş Yorumla blackwww +1 yıl Gerekli bir şey mi değilmiş ahshshs bütün canlılarda olan bir şey gereksiz mi Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl ya bu ilişkiye girmeyi istemek değil mi anlamı Yorumla blackwww +1 yıl Evet yani, isteğin yükselmesi, kedilerin Mart ayında oldukları gibi diyelim Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl hmm Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl senin adın ne Yorumla blackwww +1 yıl Öyle bir bahsettin ki sende sanki hiç yokmuş gibi 😅😅 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl :) Yorumla blackwww +1 yıl Kız yok mu yoksa ahshsh Yorumla
Panrix Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok rahat iyi ramazan var 1 1 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl aynn :) Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl tutmuyorum ama tutanlar için Allah kabul etsin 1 0 Yorumla
sofia2021202267 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 🙋🏻♀️. Susadımmmmmmm 0 1 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl hmm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hadsiz. Sadece Allah'ın sorabileceği bir soruyu sen nasıl sorarsın? 😏 0 1 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl ben sadece sormak istedim bu kadar
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hayırlı cumalar 😂 0 1 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl sağol sanda Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl bayram? 0 11 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl hahah Yorumla AgaogluBora +1 yıl Gısss nabun sen yaa nerelerdesin Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl sen kimsin ki tanıyamadım Yorumla AgaogluBora +1 yıl salla zaten tanımıyorsun. belki kandırırım didim Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl :) oda iyiymiş Yorumla AgaogluBora +1 yıl sana bana her gün bayram olsunnnnnn Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl haha Yorumla AgaogluBora +1 yıl binlerce takipcin olacak haaa Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl ya ben o takipi benden isteyen birileri vardı kabul ettim ama herkes üstüne alındı ve takibe koştu:) Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl ya ben yanlış sordum ya da onlarda sorun nys:) Yorumla AgaogluBora +1 yıl aman neşelen bugün bayram neşe doluyor insan Yorumla
umutdemjr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Zor yaa işteyken daha zor 0 2 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl olabilir Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl kolay gelsin Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Susadım 😃 0 4 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl dayan biraz ramazanın etkileride bunlar:) Yorumla peraaa16 +1 yıl O kadar dayandım ki hergün tutuyorum 😃 Yorumla çılgınkızx1 +1 yıl :) Yorumla peraaa16 +1 yıl Hiç gt de yapmıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Açlık ve susuzluk değil de başka şeyler zorluyor be kanka ahshshs
ne gibi mesela
Yükselen libido zorluyor
libido ne ya hep bilmediğim kelimeler çıkıyor karşıma:)
Yani üreme içgüdüsünün vermiş olduğu isteklilik hali
Oysa yaşın da buna müsait ama 😅
ya ne biliyim devir mi hızlı yoksa ben mi yavaşım:) nys gerekli bir şey değilmiş
Gerekli bir şey mi değilmiş ahshshs bütün canlılarda olan bir şey gereksiz mi
ya bu ilişkiye girmeyi istemek değil mi anlamı
Evet yani, isteğin yükselmesi, kedilerin Mart ayında oldukları gibi diyelim
hmm
senin adın ne
Öyle bir bahsettin ki sende sanki hiç yokmuş gibi 😅😅
:)
Kız yok mu yoksa ahshsh
Çok rahat iyi ramazan var
aynn :)
tutuyorum kolay geçiyor
tutmuyorum ama tutanlar için Allah kabul etsin
🙋🏻♀️. Susadımmmmmmm
hmm
Hadsiz. Sadece Allah'ın sorabileceği bir soruyu sen nasıl sorarsın? 😏
ben sadece sormak istedim bu kadar
İlk gün biraz kötüydu şimdi iyi
Hayırlı cumalar 😂
sağol sanda
bayram?
hahah
Gısss nabun sen yaa nerelerdesin
sen kimsin ki tanıyamadım
salla zaten tanımıyorsun. belki kandırırım didim
:) oda iyiymiş
sana bana her gün bayram olsunnnnnn
haha
binlerce takipcin olacak haaa
ya ben o takipi benden isteyen birileri vardı kabul ettim ama herkes üstüne alındı ve takibe koştu:)
ya ben yanlış sordum ya da onlarda sorun nys:)
aman neşelen bugün bayram neşe doluyor insan
Zor yaa işteyken daha zor
olabilir
kolay gelsin
Çok Güzel geçiyor
Susadım 😃
dayan biraz ramazanın etkileride bunlar:)
O kadar dayandım ki hergün tutuyorum 😃
:)
Hiç gt de yapmıyorsun