Ramazan İftar yemeğine elim boş gitmek istemiyorum, ne götürebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Selamlar ilk defa böyle bir yemeğe davet edildim,Elim boş gitmek olmazNe alabilirim? İftar yemeğine elim boş gitmek istemiyorum, ne götürebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatlı alabilirsin, iftarı açtıktan sonra iyi olabilir.. 1 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çikolata çiçek gitmisken evde bekar kızları varsa onu da iste kendine 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dur bi sn tüm KS halkını toplayıp geliyorumhep beraber güleriz Yorumla tamambuson +1 yıl Menemenler gelicekse ben gelmiyorum Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güllaç götür ya canım çekti of jxjxjx 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güllacı sana getireyim oraya götürmeyim :D Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Olur😌 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Herkes tatlı içecek demiş.Ben de pide diyeyim. 0 0 Yorumla
enchantress1firtwer Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İçecekler veya tatlılar ideal olabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tatlı alabilirsin, iftarı açtıktan sonra iyi olabilir..
Çikolata çiçek gitmisken evde bekar kızları varsa onu da iste kendine
Dur bi sn tüm KS halkını toplayıp geliyorum
hep beraber güleriz
Menemenler gelicekse ben gelmiyorum
Güllaç götür ya canım çekti of jxjxjx
Güllacı sana getireyim oraya götürmeyim :D
Olur😌
Baklava tabiki
Herkes tatlı içecek demiş.
Ben de pide diyeyim.
İçecekler veya tatlılar ideal olabilir.
Tatlı, çiçek, süslenmiş kahve paketi falan olur