Bence güzel bir araştır. Ama bayağı araştır inanmadan önce ki herhangibir soru aklında kalmasın. Önce aklındaki soruları netten 3 4 kaynaktan bak. Sonra tefsirlerine bak. Aklına hala yatmadıysa din adamlarını dinle o da yeterli değilse din ile yakın alakalı birilerine sor. Ama araştırmanın yaparken 3 4 kaynaktan, birisine sorarken de 3 4 kişiye sor ki inanmayacaksan tamamen inanma. İnanacaksan da tamamen inan ve yükümlülüklerini yerine getir
haklısın ama araştırma yaptığımda deistlikte mantıklı gelen bir çok şey gördüm müslümanım diyip de müslüman gibi davranmamakta kötü o yüzden benim objektif bakan bir bilgi sahibi birinden sorularıma cevap almam lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tutmuyorum. %42 lik kısımdayım
neden peki?
Müslüman değilim
inanışın ne peki neye inanıyorsun
Deistim. Tanrıya inanıyorum ama gerisinin yalan oldugunu düşünüyorum
bende kendimi deist olarak düşünmeye başladım ama arafta kaldım böyle de ne yapacağımı bilemiyorum
Bence güzel bir araştır. Ama bayağı araştır inanmadan önce ki herhangibir soru aklında kalmasın. Önce aklındaki soruları netten 3 4 kaynaktan bak. Sonra tefsirlerine bak. Aklına hala yatmadıysa din adamlarını dinle o da yeterli değilse din ile yakın alakalı birilerine sor. Ama araştırmanın yaparken 3 4 kaynaktan, birisine sorarken de 3 4 kişiye sor ki inanmayacaksan tamamen inanma. İnanacaksan da tamamen inan ve yükümlülüklerini yerine getir
haklısın ama araştırma yaptığımda deistlikte mantıklı gelen bir çok şey gördüm müslümanım diyip de müslüman gibi davranmamakta kötü o yüzden benim objektif bakan bir bilgi sahibi birinden sorularıma cevap almam lazım
Tutmuyorum eşim tutuyor
sen neden tutmuyosun keyfi mi özel sebep mi?
doktor tutma dedi bir metabolizma rahatsızlığı var
geçmiş olsun
Ben namaz kılıyorum sabahları ınancsizdim önceden
2 gün tuttumda bilmiyorum din inanış konusunda çok arafta kaldım
Tutuyorum
Tutmuyorum, keyfi
oruçluyum
Tutmuyorum
neden peki?
Cunku agnostiğim
istek atsam biraz konuşabilir miyiz bu konuda
Tutuyorum