Ramazan Oruç tutuyor musunuz tutuyorsanız orucu bozmayın sakın 61 gün çok zor bak? CesurolcesurOL Takip Et Xper 1 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Oruç tutuyor musunuz tutuyorsanız orucu bozmayın sakın 61 gün çok zor bak? Güncellemeler+1 yıl site orucu bozmaya yakın şeyler oluyor gibi ben kaçıyorum sizde dikkatli olun ergenler oruç bozan cinsten ona göre bak Oruç tutuyor musunuz tutuyorsanız orucu bozmayın sakın 61 gün çok zor bak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
firebreather95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Mazeretim olmazsa bozmam, o zamanda zaten 61 gün değil. 1 1 Yorumla CesurolcesurOL +1 yıl sıkıntı yoksa sıkıntı var demektir :D azına sağlık Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Oruç bozulmaz da 61 gün nerede yazıyor merak ettim.. 1 0 Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet tutuyorum 3 gündür 😊 1 4 Yorumla CesurolcesurOL +1 yıl Maşallah Allah kabul etsin daim etsin Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Teşekkür ederim 😇Sizinkinide Allah kabul etsin eğer tutuyorsanız🤲 Yorumla CesurolcesurOL +1 yıl çok şükür tutuyoruz ama bence oruç bizi tutuyor cehenneme düşmekten tutacak yani ahirette Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Evet🤲 Yorumla
mikurinshiku Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Müslüman olsaydım tutardım 1 1 Yorumla CesurolcesurOL +1 yıl İnşallah bir gün olursun tutarsın Yorumla
yagmurcetinturk3 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben bozdum ama 62 gün sen tutacan 1 7 Yorumla CesurolcesurOL +1 yıl benim bozduklarım var 62 gün değil 62*5 gün benim birde seninkileri tutamam bozma dedik sana dimi tüh Yorumla yagmurcetinturk3 +1 yıl Yapamadım Yorumla CesurolcesurOL +1 yıl yazık olmuş Yorumla yagmurcetinturk3 +1 yıl Evet sana yazık oldu biraz Yorumla CesurolcesurOL +1 yıl yo bana olan bir şey yok sıkıntı yok Yorumla yagmurcetinturk3 +1 yıl Tamam benim için 30*61=1830 gün tutacan hayırlı olsun Yorumla CesurolcesurOL +1 yıl tamam tutuyorum başlıyorum 123456789 böyle gider :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tutamıyorum maalesef 1 1 Yorumla CesurolcesurOL +1 yıl İnşallah nasip olur Yorumla
PergamonKralı Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Tamam 1 1 Yorumla CesurolcesurOL +1 yıl :D eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mazeretim olmazsa bozmam, o zamanda zaten 61 gün değil.
sıkıntı yoksa sıkıntı var demektir :D azına sağlık
Oruç bozulmaz da 61 gün nerede yazıyor merak ettim..
Evet tutuyorum 3 gündür 😊
Maşallah Allah kabul etsin daim etsin
Teşekkür ederim 😇
Sizinkinide Allah kabul etsin eğer tutuyorsanız🤲
çok şükür tutuyoruz ama bence oruç bizi tutuyor cehenneme düşmekten tutacak yani ahirette
Evet🤲
Müslüman olsaydım tutardım
İnşallah bir gün olursun tutarsın
Ben bozdum ama 62 gün sen tutacan
benim bozduklarım var 62 gün değil 62*5 gün benim birde seninkileri tutamam bozma dedik sana dimi tüh
Yapamadım
yazık olmuş
Evet sana yazık oldu biraz
yo bana olan bir şey yok sıkıntı yok
Tamam benim için 30*61=1830 gün tutacan hayırlı olsun
tamam tutuyorum başlıyorum
123456789 böyle gider :D
Tutamıyorum maalesef
İnşallah nasip olur
Tamam
:D eyvallah