bir erkek üyemiz de sormuş sana da cevap vereyim. bende kuru fasulye pilav karışık kuru meyve hoşafı (komposto) çoban salata. ekmek olarak doğal evde pişirilmiş bazlama var. zeytinsiz asla yemek yemem zeytinim var. ve kendi yaptığım tulum peynir. hepsi kendi ellerimle yaptığım mamuller
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Muhteşem, daha ne olsun. Ellerinize sağlık, afiyet olsun
Bize dün misafirliğe gittiğimiz yerde sıra gelmeyen etli kuru fasülye verdiler. Yanına pilavı çakacağım. Bide bulgurlu avocadolu salata. Tatlı idare edebilir bizi iki tane çilekli tart var. Yarın yenisini yaparım artık.
Kesinlikle o özgürlüğe ve rahatlığa ramazan ayı bitene kadar ara verdim😂. 5 yıl önce bekar evine çıkmıştım kendim işten geliyorum temizlik, bulaşık ve son olarak ne pişireceğim derdine düşmekten yoruldum artık en fazla yaptığım şey makarna, kızartma ve menemen jsjsjsj evlenmesem bile ailemin yanına gideceğim en son😅
Erkegin pes etmesinin yorumu bu... Ev işleri ne kadar zor ev hanımligi ne demek birde çalışan kadın ise bunu tecrübe etmeli her erkek. Yoksa akşama kadar ne iş yapıyor, evde oturuyor sadece diyen erkeklerin sayısı azalmayacak...😉