6 🌺😊
Oruç en çok hangi sebepten zorlar sizi?
6 🌺😊
Sahur ve iftar akşamları çok hoşuma gitse de genellikle Ramazan ayında kendimi huzursuz hissederdim. Oruç tutarken verimlilik seviyem bir anda düşüyordu. Yemek yemeden durabilirim ama susuz 17 saat geçirmek gerçekten aşırı zordu benim için. İnşa etmek için 1 yılımı harcadığım alışkanlıklarımı kaybetmek, sonra onları yeniden inşa edememek de ayrı bir olay 🤦♀️ Oruç tutan ama eski alışkanlıklarını kaybetmeyen insanları tebrik ediyorum.
Hiç bir sebepten dolayı zorlanmadığım gibi, Elhamdülillah bedensel olarak yorulsam bile oldukça rahatım.
Keşke her gün böyle olsa, her ay da mübarek Ramazan ayı olsa..
Soru biraz iddalı ama cevaplayanlar yok 🤭
Ben gelince gelenler oldu bak 😀
Birdahaki soruna ilham perilerimi göndericem 😄
Tm mesaj alındı pek soru sormuyon ama göremiyorum bu arada teşekkürlerimi borç bilirim 🙂
Anlaştık o zaman sorularınıza şakşakçı olurum 😄
Bir ebeveyn olarak gelecekteki nesilleriniz için anneci mi yoksa babacı mı olmasını istersiniz? ↗
O zaman ben seni davet edim 🤭
Cevap
5Cevap
uyandığımda kahve sigara ve su içerim bu alışkanlığı yapmıyor olmak ayılamama neden oluyor enerjim olmuyor halsizlk oluyor
yaz sıcağında en çok su zorlar kışın kimisi diyet olsun diye bile tutuyor
Aç kalmak çok zor spor yapiyom zaten kilo almıştım erisin istemem
En çok akşam midemde gün içinde canimin istediklerini yiyecek yerimin kalmamasi beni zorluyor🤦🏻♀️
Kolay acıkan susayan bütün degiljm ama sigara beni etkiliyor
Gerçekten açlık veya susuzluktan değil
Şeytan daha çok arzu istek yönüne çalışıyor
Neredeyse hiçbiri. su biraz. istek zaten iftardan sonra hallediliyor. Ama yeni evli biri olsaydım istek derdim.
Sigara ve istekk
Susuzluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?