Bası sıkıntılarım var. Bunun için hem sıkıntımı rahatlatmak hemde dileklerim kabul olsun istiyorum. Var mı bildiğiniz dua veya ayet.
güzel cevap verenlerin Allah tüm dualarını, hayırlarını kabul eylesin inşallah 🙏🏻
güzel cevap verenlerin Allah tüm dualarını, hayırlarını kabul eylesin inşallah 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Salat-ı tefriciye ya da hacet duası okuyabilirsin.
Veya istediğin doğaçlama şekilde dua edebilirsin içinden geldiği gibi.
Özel bir dua arama. Normal bir şekilde ellerini aç isteklerini söyle. Emim ol en samimisi bu
Neden dua edenler hep fakir , yoksul?
Üzülme fakir değilim 😜☺️ Çok şükür ama bazı dertlerim var. Bir de Ramazan ya hani, gönül genişliği olsun istiyorum, mübarek aydayız.
Seni kastetmedim demek istiyorum ki , dua edince değişseydi bu fakirler her gun dua ediyor yine fakir , nerde dinsiz inancsız var paralı, mutlu , huzurlu , müslümanım diyen dertli sıkıntılı, dua ile olmuyormuş demekki
Bunun açıklamasını ben değil diyanet yapar ☺️ O karışık bir konu biraz kader biraz şans. Belkide düşününce acaba dileklerin olması şans eseri mi de, dua sadece ahiret hayatında cennet kapısı açmak için mi diye düşündüm şimdi bi an.
Ben şöyle düşünüyorum gayrete göre, çalışıp çabalarsan allah yardımcı olur , yani dua yi bilemedim şimdi