1 ay her türlü günahı ve haramı işlerler fakat kalan 1 ayda oruç tutmayanı görünce bırak kâfiri vatan haini ilan ederler... ... Fukarayı anlamak için sözde gün boyu aç dururlar akşam vakti ziyafetin dibine vururlar... ... Neyin kafasını yaşıyosunuz?
Bu arada cübbe yakışmış dimi 😂😂
11 ay her türlü günahı işle, 1 ay müslümancık ol, neyin kafası bu?
Bende o tür çakma müslümanlardan nefret ediyorum kadını erkeği her türlü günah olan haltı yiyorlar gün sonunda müslümanım diye geçiniyorlar ohh ne güzel. Ülkenin yarısından fazlası bu çakma müslümanlar grubuna giriyor.
Benim nasıl yaşadığımı kimse yargılayamaz bu bir ikincisi gidin müslüman olup da o haltı yiyenlere sesinizi çıkarın. Genele alıp herkesi katmayın. İkinizde boş tenekenin önde gidenisiniz.
@görüş sahibi iplemeseler de olur, okuyup kafalarının bir köşesinde kalsa yeterli ve belki de misyonerim, bunun için para alıyorum ve iş de bu... Bilemezsin 😂😂😂
1 kişiyi bile oruçtan vaz geçirsek kâr mantığında olabilirim mesela 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende o tür çakma müslümanlardan nefret ediyorum kadını erkeği her türlü günah olan haltı yiyorlar gün sonunda müslümanım diye geçiniyorlar ohh ne güzel. Ülkenin yarısından fazlası bu çakma müslümanlar grubuna giriyor.
Arabanın direksiyonu sola kayıyor, iyi iyi...
Yakında Ülkenin yarısından fazlası bizim tayfadan olcak yakında 😂😂😂
Artık ne olduklarını farkına varırlar mı bilemem. :D
Zamanla oda olucak 😂
Boş konuşuyorsun kimse seni kaale almaz burada. İşine bak
Bence seni kimse kale almaz çünkü burada sadece sen boş konuşuyorsun adam gayet doğru bir şey söylemiş.
Sana göre doğru bana göre değil. Benim görüşüme zıplayacağına adamı desteklediğini yazsaydın da alkışlasaydık
Zamanında peygamberinize de aynısını demişlerdi, belki çarklar benim lehime döner belli mi olur 🥳
Benim nasıl yaşadığımı kimse yargılayamaz bu bir ikincisi gidin müslüman olup da o haltı yiyenlere sesinizi çıkarın. Genele alıp herkesi katmayın. İkinizde boş tenekenin önde gidenisiniz.
@görüş sahibi iplemeseler de olur, okuyup kafalarının bir köşesinde kalsa yeterli ve belki de misyonerim, bunun için para alıyorum ve iş de bu... Bilemezsin 😂😂😂
1 kişiyi bile oruçtan vaz geçirsek kâr mantığında olabilirim mesela 😂😂😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!