Nihat Hatipoğlu
Mustafa Karataş
Bekir Develi
Fatih Çıtlak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsan, korktuğu ve kendine güveni olmadığı konularda bilgi sahibi olmayı reddeder. Çünkü yaşadıklarını din zannetmek ona en doğrusu ve kolayıdır. Öğrenmek, dinlemek, kendi muhasebeni yapmak, nerede eksik nerede doğru bildiklerinin yanlışlığını örneklerle bizzat yaşamak için ya okursun ya dinlersin. Maddi kazançlarını dert edineceğimize aksine manevi eksikliklerimize perde arkasından bakmamayı onlarla yüzleşmeyi bir nebze olsun bize hatırlatan insanlara teşekkür etmenin neresi yanlistir? Kibir, kalbin düşmanıdır.
Ben ankette değerlendirmemi yaptım. İsmini yazmıyorum. Diğerlerinden de Allah razı olsun.
Bekir Develi bir hoca, yani vaiz değildir. Sunucu ve yazardır. Ama muhafazakar bir kesimden oluşu sevindirici, İslam'a yaptığı programla davet ettiği konuklarıyla youtube üzerinden daha da faydalıdır, Allah razı olsun.
Yukarıdan bilgisine Nihat Hatipoğlu'nun da, Fatih Çıtak'ın da güvenirim ama dinleme aşamasında Fatih Çıtak televizyondaysa onu tercih ederim. İkisi de iyidir...
Mustafa isimli kişinin de hadisleri inkar edişini pek '' izlemeyi tercih etmem '' açıkçası, üzerine olan reddiyelere göz atmanız kafidir.
Mustafa Karataş'ı Mustafa İslamoğlu'yla karışırdınız galiba. Bekir Develinin de hoca olmadığını bilerek paylaştım uygun düştü sadece. Halk tabiriyle dini konulardan konuşanlara da hoca gözüyle bakılır bu yönden seçeneklere ekledim.
Hayır karıştırmadım.
www.cubbeliahmethoca.com.tr/.../mustafa-karatas
İyi etmişsiniz, ellerinize sağlık.
Ramazan'a ve İslam'a dair art niyet taşımayan her paylaşım güzeldir.
Hayırlı Ramazanlar.
Eig için teşekkür ederim.
Cevap
10Cevap
millete fakirliğinize şükredin diyen bu tiplerin hiçbiri değil :@.
yavaş konuşan hocayı sevmem akıcı olucak cübbeli vardı bi aralar onun gibi
Bana kalsa tv açmam ama ailem bakıyor. Bekir develiyi dinlemek güzel geliyor en azından
Hiçbiri din sayesinde para kazanan boş insanlar bence
A tv ve TRT kanallarını sildim evde
Neden
O kanalı izleyince kendimi isviçrede yaşıyormuş hissediyorum
Ramazan da televizyon izlemiyorum doğrusu..
hangisi program yapmıyorsa favorim o
kral adam
Hiç biri.
İzlemiyorum bunları
Mustafa karataş
Hiçbiri.
Hiç birini aslında.
Hiçbiri
hepsi
Nihat hatipoğlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar