Ramazan Oruç tutarken kilo mu verirsiniz, kilo mu alırsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Oruç Tutarken Kilo mu Verirsiniz Kilo mu Alırsınız? Veririm Alırım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oruç tutarken kilo mu verirsiniz, kilo mu alırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
epstein Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl sadece 1 kere tam 1 ay oruç tuttum. onda da kilomda değişiklik olmadı 1 0 Yorumla
ayla_xxx Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl kilom fazlaysa biraz kilo veriyorum, çok zayıf olduğum zamanlardada bir kaç kilo alırdım sanırım vucut normale dönmeye çalışıyor ramazanda 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Genelde kilo verirdim ama geçen sene öyle olmadı kilo aldım 0 0 Yorumla
tmbenimişte Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sahurda yemek yiyoruz sonra yatıyoruz, dolayısıyla mide sindirmekte zorluk çekiyor. Bence kilo alırız. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sadece 1 kere tam 1 ay oruç tuttum. onda da kilomda değişiklik olmadı
kilom fazlaysa biraz kilo veriyorum, çok zayıf olduğum zamanlardada bir kaç kilo alırdım sanırım vucut normale dönmeye çalışıyor ramazanda
Genelde kilo verirdim ama geçen sene öyle olmadı kilo aldım
Sahurda yemek yiyoruz sonra yatıyoruz, dolayısıyla mide sindirmekte zorluk çekiyor. Bence kilo alırız.
Hiçbir değişiklik olmuyor bende
'ye yat kilo alıyoruz
Kilo veriyorum
nedense hep aliyorum HEDJSOSIUDHSJO
veririm az