Ramazan Dudaklarınız kuruyor mu oruçluyken? anlarsin Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 yeterince su içtiğimi düşünüyorum ama nedense öyle oluyor Dudaklarınız kuruyor mu oruçluyken? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Thechoiceisyours Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Blistexin dudak koruyucusu kuruluğa çok iyi geliyor ayrıca sadece susuz kalmak deüil çok sıcak ve soğuğa maruz kalmak yahut dudakları çok sık tükürük ile ıslatmak da kuruluğa neden olur. 1 0 Yorumla
Stanford12 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl O olmuyorda dişlerim gece kanıyor o beni çok susatıyor hem kan kokusu kötü oluyor 1 0 Yorumla
ömergünay_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Normaldir benimki de aynı kuruyor ne kadar su icsem de 1 0 Yorumla
justunicorn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Aşırı değil, genelde kenarları yara oluyor. 1 0 Yorumla
Red_boxer Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Dudak nemlendirici krem kullanıyorum 1 4 Yorumla anlarsin +1 yıl ben de Yorumla Red_boxer +1 yıl Hangi marka Yorumla anlarsin +1 yıl baby lipsnivea da kullandım ama baby daha iyi geldi Yorumla Red_boxer +1 yıl HımmmBen blistex Yorumla
inciHanımcım Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bnmde öyle ama oructan değil nasl düzcl bilmiom 1 1 Yorumla anlarsin +1 yıl baby lips kullanıyom ben sürünce iyi ama sürmeyince yine aynı Yorumla