Mübarek Ramazan ayı KS ailesi için hayırlara vesile olsun! Günler uzun ama Allah sabrını veriyor diyelim, gün içinde iftar sofralarını iple çektiğinizi biliyorum. :D Benim için pidesiz iftar sofrası olmaz, sizin için iftar sofrasında ne olmazsa olmaz?
Çorba
Tulumba tatlısı
Hurma
Pide
Ev yemekleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Size göre, hangi Ramazan lezzeti sofrada olmazsa iftar yapılmaz?
Olmazsa olmazım kesinlikle hurma İftarın o ilk lokması, orucun bütün gün boyunca sabırla beklediğim mükafatı gibi geliyor bana. O an, içimi tarifsiz bir huzur kaplıyor. Gün boyu susuz kalan bedenime ilk yudum suyu verdiğimde ise, sanki ruhum da ferahlıyor. Sonra sıcacık bir pide... Mis gibi kokusuyla sofraya geldiğinde, iftarın gerçekten başladığını hissediyorum. Hele bir de yanında güzel bir çorba, annemin özenle yaptığı yemekler ve ailemin neşeli sohbeti varsa, işte o zaman iftar sofrası tam anlamıyla anlam kazanıyor.
Selam, Hayırlı Ramazanlar dilerim bende... Elbette ki #SU 😍Ama şıklarda yok bende çorba dedim çorbayı içerim suyu da içerim bir spor yaparım (namaz kılarım) sonra yemeklerden devam edip en son tatlı ile çayımı içerim 😎☺️☺️
Pideyi çok severim ama pidesiz geçen akşamlar da olabiliyor. Peki ney olmadan olmaz? Olmazsa olmazımız; tarhana! Mis gibi de kokuyor. Acıktım galiba ben 😄