Ramazan Bu ramazan oruç mu tutacaksın yoksa kaşığın sapını mı👻? Centilmen_Herif Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 10 yıldır aralıksız tutuyorum, bir kaza bela olmazsa bu yılda oruça dewamke.. Kaşığın sapından tutanlarada saygı duyuyorum. Herkesin kendi tercihi.. Bu ramazan oruç mu tutacaksın yoksa kaşığın sapını mı👻? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CharlesLyleLaRue Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 60% +1 yıl Kapımıza çarpı işareti de koyar bu saftirik oğlan. ❌ 0 5 Yorumla Centilmen_Herif +1 yıl Ben direk sana... Yorumla CharlesLyleLaRue +1 yıl Bakın işte görün gerçek yüzünü. Hoşgörülü gibi numara yapıp aydın kesimi fişliyor bu embesiller Yorumla Centilmen_Herif +1 yıl Hoşt ya saftirik dersen alırsın cevabını. Nasıl gelrsen öyle uğurlanırsın Yorumla CharlesLyleLaRue +1 yıl Şu an şeriatçıların saldırısı altındayım zor durumdayım. Alooo Avrupa Aloooo Yorumla Centilmen_Herif +1 yıl Hahahaha 👻kafa kesmiyoruz artık koykmaa Yorumla
31ilde31yasak Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 40% +1 yıl havalı tüfek aldım davulcu vuracam 0 4 Yorumla Centilmen_Herif +1 yıl Zıçta pokunda oyna, sende var mı o yürek piss Yorumla 31ilde31yasak +1 yıl bilmediğin yüreğe atlama Yorumla Centilmen_Herif +1 yıl Heee hee Yorumla 31ilde31yasak +1 yıl davul zarını delerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kapımıza çarpı işareti de koyar bu saftirik oğlan. ❌
Ben direk sana...
Bakın işte görün gerçek yüzünü. Hoşgörülü gibi numara yapıp aydın kesimi fişliyor bu embesiller
Hoşt ya saftirik dersen alırsın cevabını. Nasıl gelrsen öyle uğurlanırsın
Şu an şeriatçıların saldırısı altındayım zor durumdayım. Alooo Avrupa Aloooo
Hahahaha 👻kafa kesmiyoruz artık koykmaa
Oruç tutmayı düşünüyorum inşallah
havalı tüfek aldım davulcu vuracam
Zıçta pokunda oyna, sende var mı o yürek piss
bilmediğin yüreğe atlama
Heee hee
davul zarını delerim
Oruç tutarım :)
Oruç tutacağım
Oruç