Benim icin bayramlar güzel elbiseleri olmadığı için uzulen ve ezilen cocuklari hatirlatir. Simdi büyüdüm ve artik cok iyi anladimki aslinda bayramlar bana sadece olen kucuk ecrini ve diger canlilari hatirlatacak. Muslumanlar hor ve asagilanirken katledilirken yakilirken ac sefil birakilirken ülkemde sehitler verilirken doguda , millet ramazanda artistlerin konserlerini doldurup sapik youtubrleri zirveye cikariyorsa bayraminiz kutlu olsun. Yazik cocuklara seker verirsin sevinir. Biz cocuk muyuz. Bayram amacina ulasana kadar sadece acizligini yuzumuze vurur.
İşin içinde temizlik varsa kızlar tam olarak sevinçli olamayabiliyor ama genel olarak bakıldımı akraba ziyaretleri insanı mutlu eden şeyler. Çocuklar için mahallede şeker ve para toplama çabaları
Bizim evde bayram temixligidir elbiseisidr yani bayrama dair pek birsey olmuyor cunku kimse de gelmiyo zatem cikolatayida kendi miz bir iki gane aliyox yani o bizde bayram nirmal bir gun gibi yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Para veya kıyafet geliyor
Samimi bir ortam olduğu için.
Bayram’ın her şeyi güzel ama çocukken daha bir başka oluyor
Bayram harçlığı geliyor ilk başta.
Bayram harçlığı almak için sabahın köründe kalkardık
Çocukken bayram harçlığıdi şimdi ise temizlik oldu😅
Aile sofralarımız tabi ki.
Benim icin bayramlar güzel elbiseleri olmadığı için uzulen ve ezilen cocuklari hatirlatir. Simdi büyüdüm ve artik cok iyi anladimki aslinda bayramlar bana sadece olen kucuk ecrini ve diger canlilari hatirlatacak. Muslumanlar hor ve asagilanirken katledilirken yakilirken ac sefil birakilirken ülkemde sehitler verilirken doguda , millet ramazanda artistlerin konserlerini doldurup sapik youtubrleri zirveye cikariyorsa bayraminiz kutlu olsun. Yazik cocuklara seker verirsin sevinir. Biz cocuk muyuz. Bayram amacina ulasana kadar sadece acizligini yuzumuze vurur.
Tabii ki bayram temizliği
İşin içinde temizlik varsa kızlar tam olarak sevinçli olamayabiliyor ama genel olarak bakıldımı akraba ziyaretleri insanı mutlu eden şeyler. Çocuklar için mahallede şeker ve para toplama çabaları
Bu bayramında allahım bana gösterdi diye şükür etmek 🙏
Annemin ailedeki tüm kızları esir alıp temizlik yaptırması
Temizlik temizlik ve temizlik
Kahkahalarla dolu aile sofrasının olmasını isterdim
Bizim evde bayram temixligidir elbiseisidr yani bayrama dair pek birsey olmuyor cunku kimse de gelmiyo zatem cikolatayida kendi miz bir iki gane aliyox yani o bizde bayram nirmal bir gun gibi yani
Bayram temizliği tabii ki 😁
Bitmek bilmeyen bayram temizliği
Çikolata diyerek vizyonsuzluğumu ortaya koydum.
Bayram temizliği dedin bir tiksinme geldi
Benim için özel bir anlamı yok
Bayram gelmeden önce temizlik hazır olmak lazım. Ve Bayramda tatil yapmak ve ailenler eksik olmak mutlu olmaktır.
Bayram tatilleri şehrin boşalması
aile her şeydir yeğen :) var mı ondan ötesi
Artık tatil (Görüşüm çok kısaymış illa uzun cümle kurmamız gerekiyor çünkü biz iki üç kelimeyle kendimizi ifademe edemeyecek kadar aciziz)
Nerede eski bayramlar çocukluğumu özledim
buyuklerimizin basimizda olmasiydi onlar gitti bayramlar bitti rabbim sonumuzu hayirli etsin
Bayram demek
Aile demek
Huzur demek
Neşe demek
Barış demek
bayrammı ne değişiyo normal günden fark ne boş iş
Zevk almıyorum bayramlardan
Daha baslamadik bile nasil bahane bulsam acaba 😂
Çikolata tabii kii🤩 unutulmaz kılan bayramlari