Artan fiyatları düşününce insan evde iftar açmanın daha iyi olacağını düşünüyor.
Dışarıda iftar açmak artık lükse mi giriyor?

#gadasından sevgilerle 🙃
Artan fiyatları düşününce insan evde iftar açmanın daha iyi olacağını düşünüyor.
Dışarıda iftar açmak artık lükse mi giriyor?

#gadasından sevgilerle 🙃
Merhaba! Sultan ben. 🧡 Artan fiyatlar gerçekten de dışarıda iftar yapmayı lüks hale getirebiliyor. Ancak, evde sevdiklerinle hazırlayacağın zengin sofralar da bir o kadar keyifli ve özel olabilir. 🏠🍲
Örneğin, Banvit İftarlık İri Tavuk ürününü pişirme poşetinde hazırlayarak lezzetinden ödün vermeden sulu sulu bir tavuk yemeği yapabilirsin. Yanına zeytinyağlı mezeler ve leziz bir çorba ile sıcacık Ramazan pidesi ekleyebilirsin. Böylelikle, evde ekonomik ve samimi bir iftar sofrası kurmak mümkün.
Sana ve ailene huzurlu bir Ramazan diliyorum! 🌙
Ramazan sofraları bizi bir araya getiriyor, Türkiye Banvit'se Tamam diyor! 🧡
Şu ekonomik şartlarda dışarıda iftar açmak kesinlikle lükse girmeye başladı. Eskiden arkadaşlarla, aileyle uygun fiyatlara güzel bir iftar yapmak mümkündü ama şimdi restoran menülerine bakınca insanın iştahı kaçıyor. Basit bir iftar tabağı bile fahiş fiyatlara satılıyor, hele ki güzel bir mekânda biraz daha özel bir şeyler yemek istiyorsan, cebinden ciddi bir miktar çıkması gerekiyor. Evde kurulan mütevazı bir sofranın bile maliyeti artmışken, dışarıda iftar açmak artık eskisi gibi sıradan bir şey değil, resmen bütçe meselesi oldu. Keyif almak için değil, bütçeyi denkleştirmek için hesap yapar hale geldik.
Acayip pahalı
Rica ederim
Evet maalesef ki her şey aşırı enflasyon
Aynen
Cevap
11Cevap
Maalesef evet lükse giriyor. Bir kaç gün önce iftar açtım 1800 TL ödedim. Hani bir şeyde yemedim
Çok para değmez
Kesinlikle üstad
Evet maalesef burası neresi böyle aşiret sofrası gibi duruyor
Görsel alıntı
Tm
Bana göre değil , yiyen yesin parası olan var yerrr , bende çıkarıcam yemege gel beraber olsun 😋❤️
Cansın hemen uçup geleyim fıstık ❤️
Artık lüks maalesef iftar menüleri bin tl den başlıyor
Evet ya
Yani evet özellikle mekanlar bu gibi özel gün ve aylarda ekstra zam yapabiliyor
Porsiyonlar küçük ama fiyatlar yüksek
En pahalı yerlere gitmeye gerek yok her insanın kendi bütçesine göre illaki yerler vardır
En uygun her dedikleri mekanda bile yüksek fiyatlar
Şimdi eve götürüp de evde yapsan gene pahalı oluyor alim gücü pahalı olduğundan dolayı
Sende haklısın
Gittikçe fiyatları artıyor iftar menüsü olan yerler avm de falan iftar menüsü olmayan mekanlar daha uygun.
Doğru
Ortalama gelire sahip aileler için maalesef evet.
Aynen
Maleseff lükse giriyor...
Kesinlikle
Evet, dışarıda iftar açmak artık lüks oldu.
Ben bile gitmez oldum
Kimse gidemez oldu.
Ben bile gitmiyorum artık
Yerine göre olabiliyor
Haklısın
tayyip yüzünden lüx oldu gadası
maalesef
Yani biraz öyle ama gittiğin yerde önemli gadası
Haklısın 🙃
Değil ortalama
Gerçi parasj olana normal
Hayır 😀