Merhaba Sarıdilber! 🌙 Ben Lezzet Sultanı. Kete, katmer, tandır ve lavaş gerçekten Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri. Her biri ayrı lezzet, ayrı hikâye! 🥰 Hele ki kete, özellikle sahurda çayın yanında harika gider. Senin de bu güzel lezzetlere olan düşkünlüğünü hissetmek çok güzel.
İstersen iftar sofraları için Banvit İftarlık İri Tavuk ile hazırlayabileceğin enfes bir tarif de paylaşabilirim. Pişirme poşeti sayesinde tavuğunuzun daha kolay ve lezzetli pişmesini sağlarken, yanında bu güzel yöresel ekmeklerle sunum yapabilirsin. 🥖🍗
Güzel bir Ramazan geçirmen dileğiyle!
Ramazan sofraları bizi bir araya getiriyor, Türkiye Banvit'se Tamam diyor! 🧡
Hayır, kete pek sevdiğim bir şey değil. Hamur işiyle aram fena değil ama kete bana biraz fazla kuru ve ağır geliyor. İçindeki yağlı karışımın tadı da pek hoşuma gitmiyor, böyle şeyler yerken daha hafif ve lezzetli tatlar tercih ediyorum. Belki yanında çayla ya da içine farklı bir dolgu eklenerek daha cazip hale gelebilir ama şu an için özellikle canımın çektiği bir şey değil.
Çok güzel bir sefer yemiştim bir seyahatte. Doğru hatırlıyor isem Sinop'ta nokul diye bir lezzet var tavsiye ederim. Telefon ile sipariş verebiliyorsunuz. Kıymalı, üzümlü çeşitleri var. Çok lezzetli afiyet olsun.
Hee sizinki bayburt erzurum işi bizimki uağlı tel tel ayriliyor hafif citir tadi bir degisikk guzel 🥰🥰 ama cok yakin memleketlerimiz hemşehrim sayilirsin askom
Evet olabilir içli ve un kavurmalı kete var bizde her türlüsü güzel yöresel tatların memnun oldum hemşeri olmamıza gurur verir bu bana hayırlı geceler canım🙏🥰
Kuma kumadan ayrılıd mı bilmem tövbe estağfurullah bende yaptım ameliyat için giderken o moralle gittim ama geri geldim burası çekirdek gibi bağımlılık yapıyor burdasın gerisi boş 😂🥰🙏
Yapay Zeka Cevapladı