Haydi anlatın sohbet muhabbet zaman geçsin. Nasıl gidiyor orucun ilk günü?

Oruç olduğunu unutup yiyenler içenler var mıı 😶🌫️
Haydi anlatın sohbet muhabbet zaman geçsin. Nasıl gidiyor orucun ilk günü?

Oruç olduğunu unutup yiyenler içenler var mıı 😶🌫️
Ramazan’ın ilk günü her zaman ayrı bir huzur getirir. Oruç tutmuyorum ama bu ayın manevi atmosferini hissetmek, iftar sofralarının bereketini görmek ve sevdiklerimle paylaşmak yine de güzel hissettiriyor. Ramazan sadece aç kalmak değil, sabrı, şükrü ve paylaşmayı daha derinden hissetmek demek. Herkese bol huzur, bereket ve güzellikler getirsin.
Benim normal geçiyor adminim günaydın <3 ilaç içtiğim için tutamıyorum maalesef ama yine de güzel geçiyor diyebilirim şimdilik.
umarım herkes için güzel geçer ramazan ayı. sevdiklerimizle bol bol sohbet eşliğinde geçsin hatta bir fırsat olur bizim için. çünkü malum insanlar sevdikleriyle artık zaman geçiremiyor nede olsa..
sizin nasıl geçiyor? :)
geçmiş olsun Barış. Bizim de güzel geçiyor delirmeler hariç :))))
Teşekkür ederim sizin de güzel geçsin adminim ☺️🤩 :))
Cevap
21Cevap
Selam,
Valla adminim, sabaha kadar tatlış birisiyle sohbet edip; sahuru bekledim. Sabahtan beridir KS'de soru cevaplayıp; moderatörlük yapmaya çalışıyorum.
Evdeydim markete çıktım, eve gidiyorum şimdi. Gayet iyi açlık yok susuzluk yok. Çok rahat oruç tutuyorum.
Sizin nasıl?
yaaaa ay aklıma soru geldi: Sahura kadar mesajlaşacağınız kişiyi buldunuz mu? :))))) benim de iyi gidiyor gibi çalışıyoruz yatıyoruz kalkıyoruz bir şekilde geçiyor
😂😂😂😂
Evet ya, birçok üyemiz sormuştu bu soruyu, çok güldüm. 😂
Ne güzel adminim, sevindim sizin adınıza. 🙌🏻🌸
Ya ne sen sor ne ben söyliyim 😂 bütün gün Sersem gibi aval aval dolaştım evin içinde öğleden sonra baş ağrısı çok yaşadım sigara krizim tuttu 😂🙈 ama çok şükür akşam ettim 🙏😊 ilk günler biraz zorluyor illaki ama iki üç güne alışırız 👍 hayırlı ramazanlar dilerim 🙏❤️
Çok güzel annemizin eltisi kapıya çaldığında kötü bide orucun nasıl güzel içimden sen kapiya calana kadar iyiydi geri bir zekali dedim o kafasina kesesim geldi dıştan sadece iyi dedim ramazan da gerci hep birilerin gelmesine tahammül etmiyom özellikle ramazan
Çok güzel sabırlı ilerliyorum her şeyim hazır bekliyorum hayırlı iftarlar bereketli sağlıklı olsun inşallah 🙏
Sağolun cümlemizin orucunu kabul etsin 🙏❣️
Baya iyi geçti sahurdan sonra uyumamak ve enerji durumuma göre işlerimi ayarlamak buna erkendir 🥳
❤️❤️
Güzel ve huzurlu geçiyor adminim teşekkürler 🙏😇❣️ hayırlı Ramazanlar herkese
Ramazan da pamuk gibi olurum sıfır sinir stress
Arkadaşlar aç kalmak oruç tutmak değildir...
Oruç sizi tutatamiyorsa büyük ihtimalle oruç size farz olmayabilir. Nefsini kontrol etmeyi öğrenmiş olmak lazim
Ramazan'ın en sevdiğim yanı ne biliyor musun!
Normalde çok fazla rahatsız olmadığım bir çok davranış söz ya da tutumu sergilemeye çekinmek! İnsanın kendine biraz daha çeki düzen vermesi...
O nedenle süper başladı diyebilirim.
Mükemmel Über süper iznim Ramazan'a geldi akşamda bir iftar patlatcam tamamkeeee
Amin seninde
Güzel geçiyor. Temizlik yaptım, biraz onun yorgunluğu var. Şimdi mutfağa geçicem
Haşta olduğum bir güne denk geydi vayaa🥺 İlaçlarla ramazana giriş yaptumm✨🫧🌲🦄🦄
Ev temizliyorum 🤧
Onun dışında guzel. Çünkü biraz yoruldum.(
Teşekkür ederim 😊
Haftasonuna denk geldiği için bizde oruç tutmayan tayfa da evdeydi.. oruçlu olan bizdik ama sanki oruçlu olan onlarmiş gibi nazlarını triplerini çektik ilginç bir gündü
Güzel geçti ilk gün, rahattı. Yoğurt doldururken kaseye parmağıma bulaştı, bir an unuttum orucu da :D neyse.
Pise kuyruğunda bekleyenleri hayretle izliyorum
Bir ara çikolata krizim tutsa da gayet iyi geçiyor.. 😅😅
Oruç tutan müslüman dostlara başarılar diliyorum 😅
Selam admin acaba admin olupta adminligi alınan üyeler var mı yoksa hiç olmadılarmi onlar (eski bir soruda bazı isimler gordumde profillerinde adminlik yazmıyor)
Güzelde boğazım kötü sürekli öksürmekten kurudu
Çok tesekkur ederim 🥰🥰💘
Baş ağrısı çekiyorum şu an
Acıktıkkk beeaaa
Evet ne yemek yaptınız siz
Allah kabul etsin:)) ezan sesini duyduk şükür 😂
Aminnn sizindee
Bugün nedense susadım. Normalde susamazdım hep acıkırdım. 😂 genel olarak iyiydi *
Valla tarlası yanmış köylü gibi oturup iftar saatinin gelmesini bekliyordum
Ramazan psikolojisi çok başka böyle istemsiz huzur oluşuyo insanda
Güzeldi sen de nasıl geçti 🌷
Ben KScan değilim yalnız djjsj
Alfalar KScan olmaz😏
İyi ama susuzluk yoruyor bi tek
Oruç tutamadım, ama güzel ve huzurlu geçti
Ruh halim çok gergindi
Açlık bir hayli fazlaydı
Geçti işte bir sekilde😂
gayet nays tı ya
Oruç tuttum