Yemek yaparken tadına baktım püh bana🤦♀️🤦♀️🤦♀️ en zor kısmı bu zaten😫😫

Yemek yaparken tadına baktım püh bana🤦♀️🤦♀️🤦♀️ en zor kısmı bu zaten😫😫
Yemek yapılırken bir miktar yemeğin tadına bakılabilir bunda sorun yok ayrıca bilmeyerek istemeyerek yapılan hiçbir şeyde oruç bozulmuyor yemeğin tadına bakmak derken yemekten bahsetmiyorum dama deyip geri çıkartmak anlamında bakmaktan bahsediyorum
Iste oldu birseyler
Bir şey olmaz ya onları Allah doyurmuştur diye bir ayet mi hadis mi tam hatırlamıyorum bir şey var yani O yüzden bilmeden içtiğiniz su Allah'ın size ikramıdır keyif alın tabii içerken aklınıza gelince bırakin.
Benim başıma gelen kimsenin gelmez erkek arkadaşım yalvardı fantezi istiyorum diye beni başka biriyle izlemek ten haz duyuyor mus iki erkek alıp yaptık yakın arkadaşım iz di onlar da
Aman Ne güzel çorba var bizde içersen 😅😂
Olan oldu işte
Evet olmus gerçekten
Olur öyle şeyler canikom bende ablama gitmiştim yufka ekmeği yakarız biz onu katlarken içimden bir lokma alayım dedim sonra aklima oruç oldugum geldi 😂
Bendensin o zaman ❣️❣️💖
Yaaa ben yuttum ki 😅
Cevap
14Cevap
Oruç olduğunu unutmak herkesin başına gelen bir durum Allah'tan oruç bozulmuyor gadası
Allahtan😅
umarım güzel şeyler gelir
Bir evde her zaman bilindik ya da bilinmedik herseyin tadına kardeş bakmak zorunda değil mi ben mi yanlış biliyorum 😊😊
Yok degil yanlış o kural erkek kardeşsin galiba
😂🤣 Ben abiyim ama yine ben bakıyorum 😭😭
Ee ne güzel hem abisin hem de senin damak zevkine güveniyorlar demekki
Güzel bakış açısı ama evde sadece bu işe yarasam dediğin de haklısın ama öyle değil işte 🤷♂️🤷♂️🤷♂️😊
O kadarını bilemem çok işlevli olmaktan dert yanıyorsun galiba😂😂
Yıllardır çalışıyorum son 5yildir maaş kartım bende yok maaşım ne kadar onu bile bilmiyorum iki kız kardeşim var onlar koydu 😊😊makyaj malzemesi alınca deneme tahtası oluyorum onlara sürekli kargo almaya ben gidiyorum daha sayayım mı 😊😊🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Sen çok iyi bir abisin özel degilse sen kac yaşındasın kardeşlerin kac yasinda
Teşekkür ederim sağol 😊😊 böyle düşünmen çok hoşuma gitti 😊😊 29um iki kardeşim var birisi 22 birisi 23 🤷♂️🤷♂️ en küçük olana muhtacım birazcıkta aslında 😊😊
Cevap verdiğin için teşekkür ederim abi olmak çok güzel olmalı keyfini çıkar bence biraz daha buyursunler o zaman tadından yenmez iki kiz kardeş çok iyi☺️
Bunu herkes söylüyor ama hiç inanasım gelmiyor yıl öpmüş 2025 ben hala maaşımı bilmiyorum malum kart bende olmadığı için 😂🤣abi olmak güzeldir ama deneme tahtası olan abi olmak tam bilemedim ya 🤣😂🤣ne alirsalar alsınlar ilk ben deniyorum 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Seni yakin görüyorlar demekki ama çok komik itiraf etmeliyim 😅 hep böyle ol evlenince nasil olacak ya da sevgilin olunca acaba
Ahahaha en son Bi kız arkadaşım oldu istemediler kızı aradılar sınav yapacaz falan dediler 🤣😂🤣 cidden ama kızı takip ettiler araştırdilar ama kendisi ayrıldı benden 🤣😂🤣 zaten şu an ramazan ayındayız sahura kadar hatta ezana kadar neler yaşıyoruz keşke ufacık görsen 🤣🤣 gülmekten ağlarsın 🤣😂🤣
Tahmin edebiliyorum ailecek komiksiniz fena görümce olacak onlar seni paylasamicaklar sende onların erkek arkadaşlarına yap maden 😂
Biz 5 kardeşiz biz 3umuz bu şekildeyiz 🤣😂🤣
Yok işte en son Bi ara şakadan sordum bak erkek arkadaş istemiyorum haberiniz olsun dedim 3 gün yemek vermediler 🤣😂🤣😂🤣🤷♂️ neymiş efendim ben 18i geçtim özgür bir bireyim seni polise şikayet ederim 🤣😂
5 kardeş ne kadar güzel 😱
Ee sana karisiyorlar ama haksızlık bu🤷♀️
Evet karışıyorlar ama sorsan boz böyle seviyoruz bizim sevgimiz böyle diyorlar 🥰🥰🥰 Bi tane WhatsApp konuşması atabilir miyim sana o zaman demek istediğimi anlayacaksın 🥰🥰🤣🤣🤣
At bakalım
Aramızdaki yas farki 8 qmangel görki hiçte yaş farkı varmış gibi Bi durum söz konusu değil 😂🤣😂
Onu anladim reis😂
Ben hurmayı yıkadım, yemek için ağzıma götürürken tüm arkadaşlar hop dedi. Sanki ne oluyor onlara 😂😂
Sen ucuz atlamışsın iste ben tadına baktım çok sonra geldi aklima😅
Keşke yeseydim, o andaki hayal kırıklığına paha biçilemez 🤣
İyi olmuş yemediğin sonrası pişmanlık
Hmm o zaman şanslıyım demek
Olsun niyet belli sonuçta... Allah kabul etsin oruçlarımızı.. yemeğinizi de afiyetle yemek nasip olsun 🌸
Amin kuzum 😊
Hayirli ramazanlar
Hayırlı Ramazanlar Hayırlı iftarlar 🌸🙂
Eline sağlık, tadı nasıldı abla :D afiyet olsun
Pek alamadım sanki😅
Ah hahha birdahaline artık 😂😂
Olur öyle durumlar ilk günlerde ablam sıkma canını 😊
Sagol ablam biraz sıkıldım ama gün uzun 😩😩
Ya kardeşim adamsın teşekkür ederim 🥰
Akın gülüm inşallah 😊 sanada hayırlı ramazanlar
Tadı nasıldı peki olmuş mu? Tuzu felan yerindemiydi?
Yaaa dee öyle 🥹
Allah içini biliyor rahat ol 👍espiri benimki sadece
Biliyorum esprik beyfendi😊
Teşekkürler hanımefendi ☺️
İlk başlarda böyle şeyler olur ama zamanla insan alışıyor. Bozulmuyor bilmeden yapılınca
Allah affetsin artik😩😩
Afiyet olsun.. 🤪 Fena değildi.. Bir ara çikolata krizim tuttu ama sorun yok nefsimi hakim oldum.. 😅 Mutfağa girmedim o saatten sonra.. 😂
Bence bu oruc olayi mantiksiz ama yine de siz bilirsiniz, insan biseye inaninca sacma gelmiyo tabi..
Doğru inanmak şart
Tabi.. inanmazsan mantiksiz oldugunu bilirsin, inaninca boyle seyler dusunemiyosun🤭
Kuzenim yoğum bakıma kaldırıldı durumu kritik (bebek) var mı arttıran
Yaaa cok üzüldüm çok geçmiş olsun durumu ne
Teşekkürler, durumu kritik diyorlar yaşama şansı olur mu bilmiyorum ama annesi perişan tahmin edebiliyorsunuzdur zaten
Evet Allah annesine sabır versin ailesine yardımcı olsun😔
Amin teşekkürler
İyi yapmışsın tuzu filan eksik miydi bari 🤣
Alamadıysan bir daha bakı ver 😅
Yolda kalasica Yaaa dime oyle dime içimde bin pişmanlık gözlerimde yaş 😭😭
Karnın doymadıysa sorun yok bir kaşık daha al 😂
Gıcıksın biliyorsun dimi ekmek gönder oldu olacak🤨
Bandırarak mı yiyeceksin 🤣
Şu içersen yanında bozulur ama dikkat et.
tamam onu içmem ama genede gıcıksın
Tişikkirler 🌹😂🧿
Rica ederim ne demek 😂😂😂
😅😅😅
Hayırlı ramazanlar dilerim.❤️
Sogol canisi bende sana dilerim 🥰
Bilmeyerek yaptığın şey bozmaz
Bozmamistir allah affetsin artik ama daha ilk günden buda olmaz ki
Allahın ikramı derler bizde 😅
Aynen bizdede öyle derler ama genede üzüldüm
Aaa Mart cicekleri ❤️ olur öyle şeyler..
Evet bahceden😅
Bizim bahçede çok var çektim bende severim çiçekleri bahçeye uğraşmayı 😊
Peki canım atarim bakalim😊
Afiyet olsun. 🤣
Kiz demeseydin 😅
😂🤣🤣 ondan bi şey olmaz üzülme 🤣
Yemek yaparken öyle huylarım yoktur Allah'tan 😅
Keşke benimde olmasa😇
Dikkat edin zaten yıllardır yaptığınız yemek göz kararınız var az çok bellidir tadı tuzu bakmayın bundan sonra tadına oldu bitti 😂
Piki efemmmm🥰
Bize ne bundan
Sen sus bay gizli
Haha kızdın mı 😂
Evet kızdım Şu an
Tahmin ettim
Ay yutmadin demi
Çok sonra hatirladim
Kaldı 29
orucun bozulmamış
Az kaldı az 😅
Vurun..
Vursunlar beni ölem ben
Sende abartma genede🙀
şu an kendimi sorguluyorum zaten 😭😭😭😭
Ramazanın ilk günü yemegin tadına bakmak alışkanlık midir degil mıdır bakınca ne oldu yemek pişmiş anladın
mı peki oruç zedelendi mi ama daha gün uzun bunun salatası var tatlisi var gibi😂
Aynen bendexoyle düşündün 😅🤔
Uykum var sadece
Güzel miydi tadı
İşin doğrusu pek alamadım sanki bir daha bakasım vardı😅
Bi daha baksaydın tadına 😄
Içimde bir pişmanlık gözlerimde yaş oldu bakamadım😅
Aldırmasaydın kız devam etseydin. Farkına varmamış gibi yapsaydın 😄
Vicdan yaptım sorma ya orucun ilk günü Hadi dedim kalsın
Kıyamam:) hanımefendiye
Nasıl gidiyor açlıkla susuzlukla imtihanın:)
İyi yaa bugünde atlattık şükür sizin nasıl geçti beyfendi
İyiydi hanımefendi dayanmaya çalıştık
Allah kabul etsin o zaman😊
Amin sizinkini de hanımefendi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?