Merhaba öncelikle 2 gün sonra tatile gidicem ve Gratise falan gidecek vaktim yok şuana kadar hep jiletle aldım her yerimi çok rahat ama çabuk çıkartıyor sürekli de tatilde onunla uğraşmak istemiyorum açıkçası dolaba soyle bir bakayim derken babamın tüy dökücü kremini buldum bir kere kullanmıştır ( daha yarısından fazla duruyor) ama tarihi hatırladığım kadarıyla 1-2 sene geçmiştir çok kötü kokusu var kolumun küçük bir kısmına uyguladım denedim gerçekten aldı cildim hassas olmasına rağmen hiç kızarıklık falan yapmadı kullanmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlaç değil sonuçta kullan, ağız yolu ile alınan bir şey de degil, küçük bir bölgede dene, sorun çıkarmıyorsa kullan.
Teşekkürler
Rica ederim
Arkasinda hic bir sey yazmiyor mu tarih gecmesiyle alakali...
Baktım iyice ama göremedim
www.mortilki.com/.../...ucu-krem-kullanilir-mi.htm
Okudum onu öncesinde ama emin olamadım net bir sene geçmiştir üstnden sadece kokusu kötü rengi falan normal
Kokulari zaten normalde de kotu olabiliyormus yaziyordu, ben hic almadim kullanmadim koklamadim da tuy dokucu o yuzden nasil kokar bilmiyom valla. Bu arada hic ise yariyor mu yani cikma suresi ne kadar vs sende mi ilk defa kullaniyon...
Denedim guzel aldi gibi ilk defa kullandım almaz diye düşündüm ama harbi aldı ne kadar günde çıkar bende bilmiyorum cilt yapısına bağlıymış ama çok güçlü tüylerim yok herhalde bir kaç gün dayanır yaa
Surunce ne kadar bekliyon cikarman icin, bide sey mi ilk surdugunde normal krem bekleyince kus kuru mu oluyor. Bi yazsana tekrar cikmaya basladiginda bende merak ettim cunku bi aralar aklimdaydi denemek istiyordum falan ama ondan oncesinde de boncuk agda almistim makinesiyle beraber vs o da tabi acitiyor onu ilk dort bes denedim cok aciyinca geri paketleyip dolaba koydum sonra ustunde bi uc bes ay gecince tekrar deneyesim geldi artik o aciya daha dayanikliyim ve tekrar cikma acisindan da cok iyi uzun suruyor 2 hafta falan ama tek sikinti zaman cok aliyor yani tek yapinca gercekten insan resmen yoruluyor bide kadinda da ayni mi bilmiyom ama erkekte organ yapisi olarak falan hani goremiyom altlari vs aralara girmek gormeden oraya agdayi calmak vs vs yani sikinti tek kisi tek elle yapmak bi elle ayirtmak falan o yuzden sadece ust bolgeyi (kasik bolgesi mi deniliyor) yapiyorum geri kalani tekrar jiletle aliyorum ve belli ediyor agdayla aldigim yerle boyle uc bes gun sonra ciplak halen puruzsuz kaliyor jiletle aldigim yerler basliyor uzamaya tekrar komik bi goruntusu oluyor kdfjgdkf
5-10 dakika bekletin diyor ama ben 7-8 dakika bekledim tam olsun diye normal krem gibi baya sonradan da katılaşmıyor yani dümdüz krem sürüyormuş gibi
Bende agda almistim bir ara ama gercekten yaparken perisan oluyorum cildim hassas oldugu icin cok tepki gosteriyor yaptiktan sonraki gun kollarımda kipkirmizi benekler olmuştu
He krem kurumuyor yani halen krem seklinde bende ne bilim yuz maskesi gibi kuruyup sonra suyla mi yikaniyor acaba diyordum.
Sen normal dukkanlardan alinan kagit yapiskan agdalardan yaptin ama dimi. Beyaz tenlimisin ki.
O benek evet bende de oluyor nedense ama bi tek agda da degil jiletle aldigimda da oluyor ufak sivilcelerle beraber kendisi cikiyor kendisi tekrar bir kac gun sonra kaybolup geciyor bilmiyom herkeste mi boyle ya da hassas olanlar da mi oluyor sadece ama sanki bi reaksiyon oluyor jiletle cildin arasi olsun agdayla cilt arasinda sonucta bi kesme/cekme/asilma olayi oluyor ya ondan kaynakli galiba. Biz erkekle sakal tirasi oldugumuzda bile yanaklarda falan sivilcelenme olusabiliyor orada bi seylik var cilt ile jilet kil arasinda…
Evet bende böyle kil maskesi gibi kurur diye düşündüm aynı kalıyor sonra bir şey var içinde onunla kazıuor gibi zarar vermeden alıuorsun zaten hemen çıkıyor krem gibi olduğu için ben gratisten normal agda almistim (sarisin ve beyaz tenliyim) buna dikkat etmeden aldigim icin sonuclarina katlandim maalesef
He insanin ten rengine gore de mi ayri agda cesitleri oluyor, bilmiyordum..
Zaten genelde hep sarisin beyaz tenlilerde sik rastlaniyor galiba bu kizarikligi falan hassas oluyor ciltleri bilmiyom acaba gunesle mi ilgili almadigin icin, esmer tenlilerde de durum ayni mi bilemicem ama bende de oluyor ve bende esmer normal orta karisik bir seyim, gerci ben oyle sikinti etmiyom belki de dikkat etmedigim icindir siz kizlar gibi hemen aa karardi nasil gecer aa benek kizariklik oldu nasil gecer falan hic o yonden kafaya takmadim (genellikle erkeklerin hepsi bu konuda boyle) o yuzden gozume de batmiyor kotu bi goruntu falan da goremiyom o gozle hic bakmadigim icin ama sen kafana takan biriysen tabi sana daha kotu ve kizarliklar gozune batiyor gibi gelebilir bide beyaz tenli olunca daha bi belli eder kendini…
Yani soyle ten rengine gore degil de genellikle acik tenlilerin ciltleri hassas oluyor hassas cilt tipine ozel agda falan var ama ben mal gibi almadim bende yok benek falan oldu takintisinda degilim acisiz olsun guzel alsin ve kizariklik, alerji yapmasin yeter
Hee anladim, sende ogrenmis oldun ya knk bi dahakine dikkat ederek alirsin artik..
Aynen acisiz olsa kizariksizlik ve guzel tertemiz alan olsa cok iyi olurdu, bende iste artik evlendigimde esime yaptiririm komple ozel bolge temizligi cunku cidden tek basina tek elle falan her yere giremiyon zorlaniyon bide insanin boynu falan tutuluyor surekli egerek sirtim bi agriyor duzelince saat de cok geciyor o da hosuma gitmiyor iste kendime diyom alt tarafi kil alacan sanki sac trasi olmaya girdin falan o yuzden jilet o acidan en pratik en cabuk olan ama onun da iste gurlesme sikinti var bide cok cabuk cikarmasi - benim cok hosuma gidiyor agdayla aldigim yerlerin boyle ustunden 1 hafta gectigi halde tertemiz puruzsuz bebek poposu gibi olmasi hem yumusak hem temiz hem goruntu olarak da cok daha iyi gozukuyor goze, digeri (jilet) aldiktan uc bes gun gecince hemen basliyor ucu belli etmeye ayni sakal gibi elini kesmeye falan...
Cildin hassas alerji vs yapabilir. İmkan varsa agda ile alman daha iyi olabilir
Küçük bir kısmına denedim kolumun hiç alerji kızarıklık yapmadı ağdam var ama çok acıtıyor ve bir gün kadar kızarık kalıyor cildim dayanamıyorum o yüzden
Vaktin var mı tkp edebilir misin
Neden
Bekliyorum
Neyi
Tkp etmeni
Ettim nolucak
En fazla alerji yapar.
kullan balım kac gun tstıl yapcan
Kullanma
Depitqc