Öncelikle jilet yapmayı bırakacaksın yoksa o batıklar hiç geçmez. Her duştan önce at kılı fırçası uygulaması yap. Duştan sonra da olmazsa olmaz glikolit asit tonik sür batıkların olduğu yere. Zamanla geçer. Trendyolda indirime girmişti bugün alacaktım indirimi kaçırdım ya. Glikolit asit birçok şeye yarıyor
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neyle alayım? Hassas cildim inanirmisin valla bıktım
şu kristal epilatör aleti var elle ovuşturarak kılları döktüğün aparat, onu tavsiye ederim, batıklardan zamanla kurtulmanı sağlıyor çok mantıklı ve kullanışlı acısız
Daha önce denedinmi, çünkü benim cildim hassastır ve biraz sıksan uzun süre kızarık kalıyor ama o aparatı hiç bastırmadan ovaladığım zaman her hangi bir zarar vermiyor, kollarımı ve bacaklarımı onunla aldım komplesini, bastırmadığım için kızarıklık bile olmadı o yüzden tavsiye ettim
@yolun_yolcusu88 Ben kendime ve arkadaşıma aldım, kullanıyoruz ve çok memnunuz, tahriş etti diyenler var gücüyle bastırarak yapanlar, kristal sivri uçlar bastırıldığı zaman deriyi mahveder, bu yüzden onlar yanlış kullanımdan dolayı ürünü kötüleyenler. Kesinlikle tavsiye ediyorum, hatta kullanırken video çekip sana atmamı istersen onuda yaparım :D yardımcı olmaya çalışıyorum..