Güzellik & Bakım Ağdaya ilk adım 101: İlk ağda deneyimi sence nasıl olmalı? (Sayfa 6) Sesu Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 272 Ağdaya ilk adım 101: İlk ağda deneyimi sence nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
1rosum_ben Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl İlk ağda deneyimi anne ile yapmalı bence. 0 0 Yorumla
Delikanlikiz19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Cildi tahriş ya da alarji etmemeli mesela 0 0 Yorumla
unbescholten_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 73% +1 yıl sesu'nun roll on agdalarini tavsiye ederim 0 0 Yorumla
realistgirl11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Acıtmamalıııı ve hassas ciltlere uygun olmalı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl acısız olması çok iyi.. güzel bir paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Guvenebilecegin biriyle olmalı bence yanında 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl sesu bir dönem kullandığım bir markaydı. :) 0 0 Yorumla
Oylesınebırı88888 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Bende ilk kolda test etmeli tahriş edebilir 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Acitmamalı , tahriş etmemeli
İlk ağda deneyimi anne ile yapmalı bence.
Cildi tahriş ya da alarji etmemeli mesela
sesu'nun roll on agdalarini tavsiye ederim
Acısız olmalı fazla acı olmamalı.
pudralı sesu kullanabilir
Acıtmamalıııı ve hassas ciltlere uygun olmalı
Kullanımı çok iyi baya güzel marka ama
Marka ve Hassas ciltler için uygun olmalı
acısız olması çok iyi.. güzel bir paylaşım olmuş
Pürüzsüz temiz olmalı jilet daha iyi
Guvenebilecegin biriyle olmalı bence yanında
Paylaşım için çok teşekkürler
iyi bi marka olmalı 🙋🏻♀️
Sesu kullaniyorum ztn ahha
sesu bir dönem kullandığım bir markaydı. :)
Sesu kullanıyorum çok memnunum
Korka korka acıyor maalesef
Sesu gerçekten bir numara
yazi dogru tebrik ederim guzel hazirlanmis
Terli olmamak lazım yoksa almıyo
Bilgiler icin teşekkürler
Bende ilk kolda test etmeli tahriş edebilir
Acısız olmalı...
Ağrısız olmalı
Ağdaya alerjisi olan ben 😩😄
Vallahi ben lazer yaptırdım ve çok memnunum
Ağda acıtmıyor mu yaa çok kötü