Güzellik & Bakım Ağdaya ilk adım 101: İlk ağda deneyimi sence nasıl olmalı? (Sayfa 5) Sesu Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 272 Ağdaya ilk adım 101: İlk ağda deneyimi sence nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
aşkoolayyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Gözünü kapa dişini sık ve çek acısız demek isterdim ama acılı ama hızlı 0 0 Yorumla
Selenenintragedyası Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Cildi en az tahriş edeni ve cilt bariyerini en az bozanı böyle bir şey mümkünse 0 0 Yorumla
BetülKkayA Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bende Sesu kullanıyorum gerçekten çok iyi diğer markalara göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlk ağda deneyimi bence olmamalı amma səsi həm çok acıtıyor hem de güzel kokusu var aldıkdan sonra yüzümüzün dokusu güzel oluyor yumuşacık yapıyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sesu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl daha once hic agdaya cesaret etmedim ama artik edecegim sesu bilgilendirme icin tesekkurler🤗🤗 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çok can acıtıcı oluyor bu yüzden ilk seferde nazınızın geçebileceği birine yaptırın acıdığında beklesin kuaförler direkt yapar geçer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Acısız olursa süper olur , yapan kişi biraz işinin ehli olmalı.. yapılan bölge özelse çok dokunmamalı 0 0 Yorumla
Mantıksızxd Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl Yüzü çok gevşetiyor ya epilasyon en iyisi 0 0 Yorumla
kumsalozdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl ilk ağda kuaforde olmalı ya tek basına zor 0 0 Yorumla
Liyaikra Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Kuaföre gidip yapılmalı çok eziyet bir şey 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Acısız olmalı kullanımı kolay ağda tercih edilmeli 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Özel bölgeye ağda yapmayı pek doğru bulmuyorum 0 6 Yorumla ficcu +1 yıl Neden Yorumla befoderler +1 yıl Sarkıntılık yapabilir bir süre sonra Yorumla ficcu +1 yıl E ne yapılmalı peki Yorumla 3 yorumu gör befoderler +1 yıl Ben tüy dökücü kullanıyorum ama ağda daha iyi temizleyip yumuşatır tabii. Dikkatli alınırsa ağda daha iyi Yorumla ficcu +1 yıl Hemen çıkıyor böyle de hiç sevmiyorum lazer fikri daha iyi geliyor Yorumla befoderler +1 yıl Ağda tüylerin yumuşak olmasını sağlar ama kalıcı çözüm lazer tabii ki Yorumla
Kur0miiwq Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 75% +1 yıl Bildiğin ağda yapıyorsun çekiyorsun işte 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gözünü kapa dişini sık ve çek acısız demek isterdim ama acılı ama hızlı
Cildi en az tahriş edeni ve cilt bariyerini en az bozanı böyle bir şey mümkünse
Bende Sesu kullanıyorum gerçekten çok iyi diğer markalara göre
bence direkt yapılmamalı mesela bugün kolsa yarın bacak
İlk ağda deneyimi bence olmamalı amma səsi həm çok acıtıyor hem de güzel kokusu var aldıkdan sonra yüzümüzün dokusu güzel oluyor yumuşacık yapıyor
Sesu
daha once hic agdaya cesaret etmedim ama artik edecegim sesu bilgilendirme icin tesekkurler🤗🤗
çok can acıtıcı oluyor bu yüzden ilk seferde nazınızın geçebileceği birine yaptırın acıdığında beklesin kuaförler direkt yapar geçer
Acısız olursa süper olur , yapan kişi biraz işinin ehli olmalı.. yapılan bölge özelse çok dokunmamalı
Bilgiler için teşekkürler.
Jilet kullanmayin derim pismanliktan baska bisi degil
Açısı olmasa hoş olurdu bence
Hızlı ve düzgün yapabilen biri olmalı
Bilgilendirme için teşekkürler ellerine sağlık.
Can yakıcı şey ama pamuk gibi yapar
Yüzü çok gevşetiyor ya epilasyon en iyisi
Duzgun seeing rahat ortam sart
Ağdayı kuaför dışında elime sürmem
Halam zorla koltuk altımı almıştı
Acıtmasın isteriz daha iyi olur.
Bırakın ağdayi traş biçaği en kolayı
çok erken başlamamakta fayda var
ilk ağda kuaforde olmalı ya tek basına zor
Acısız ve pürüzsüz olmalı
İşini bilen biri tarafından yapılmalı
Kuaföre gidip yapılmalı çok eziyet bir şey
Acısız olmalı kullanımı kolay ağda tercih edilmeli
Özel bölgeye ağda yapmayı pek doğru bulmuyorum
Neden
Sarkıntılık yapabilir bir süre sonra
E ne yapılmalı peki
Ben tüy dökücü kullanıyorum ama ağda daha iyi temizleyip yumuşatır tabii. Dikkatli alınırsa ağda daha iyi
Hemen çıkıyor böyle de hiç sevmiyorum lazer fikri daha iyi geliyor
Ağda tüylerin yumuşak olmasını sağlar ama kalıcı çözüm lazer tabii ki
Bilindik markalarla bilindik şekilde cildimize uygun yapmalıyız
Bildiğin ağda yapıyorsun çekiyorsun işte
Ağda candır tertemiz mis gibi