Erginlige girdikten sonra eğer yapamiyorsak birinden yardım alabilirsiniz ama eğer ilk agdanizda sıkıntı çıkarsa çilek bacağa sahip oluyoruz diye duydum gerçekten işini bilen birini seçin o yuzden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cilt tipine uygun bilindik marka bir ağda seçmeliyiz
öncelikle alinacak bölge temiz ve kuru olmalı önceden jilet vurulmamali ardindan agdayi yapıştırıp kılların ters yönüne doğru çekilmeli ve sonrasında tahriş olmaması için iyice temizlenmeli
Kızlar Ne Diyor
Eşşek kadar oldm hala ağda alışkanlığım yok. Kafama ne eserse onu kullaniyorum valla.
ayy sesu çok iyiymiş. hemen bugün bi tane alıp deniyicem.
Sıcakken uygulanmalı aynı bölgeye tekrar uygulanmamalı
ilk ağda deneyimim kötüydü ama Şu an gayet rahatım dsdjhdj
Ağdacı sesu herkeş lazere gidiyo sen tükanı kapat en iyisim
Erginlige girdikten sonra eğer yapamiyorsak birinden yardım alabilirsiniz ama eğer ilk agdanizda sıkıntı çıkarsa çilek bacağa sahip oluyoruz diye duydum gerçekten işini bilen birini seçin o yuzden
Cilt tipine uygun bilindik marka bir ağda seçmeliyiz
öncelikle alinacak bölge temiz ve kuru olmalı önceden jilet vurulmamali ardindan agdayi yapıştırıp kılların ters yönüne doğru çekilmeli ve sonrasında tahriş olmaması için iyice temizlenmeli
Aynı yönde yapmak daha mantıklı değil mi😬? Hiç yapmadım ondan soruyorum.
@idall öyle yaparsan kıllar gelmez ki
Marka seçimi çok önemli, teknik bilmek önemli. Sesu gerçekten çok iyi. Ben yüzüm için kullanıyorum dudak üstü tüyleri alırken. Çok güzel temizliyor.
Temiz ve kuru bölgeye doğru ağda seçilerek uygulanmalı, bilen birinden fikir destek alınmalı
Temiz bir yere ve az acıtan bir bölgeye uygulamak en iyisidir
Olabildiğince hızlı olmalı hızlı olunca acı olmuyor çok
Elinize sağlık bence ilk ağda deneyimi prof. bir kuaförde olmalı
Deneyimli bir ağdacı şart aksi durumda kötü bir anı olarak naneyi yerdiniz bence
Bir ara kullanıyordum lazere gittim şimdi gerek yok
Herkesin vücuduna aynı değil bana olmuyor mesela epilatör oluyor anca ağda zarar veriyor.
Markayı çok sık görmeye başladım. Güzel işler çıkarıyor gibi görünüyor. Bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Evde ve tek başına kesinlikle yapılmamalı. Deneyimli bir aile büyüğünden yardım alınmalı ya da güzellik merkezine gidilmeli.
acısız tuttuğunu koparmadan kökten alan tahriş etmeyen
kızlar soruyordan görüp aldım sesuyu çokda memnun kaldım
sesu çok güzel ben kullandım. çokdas memnun kaldım.
Ağdayı pek önermem özellikle de yğz ve genital bölge için
Ağda kullanmak beden tipine göre deişiyor kimine göre fazla erkek kılları gibi yeniden oluyor bazılarında ipek gibi olup yok oluor
Marka seçimi cidden önemli oluyor. Ucuz bir marka aldığımda ağda ya da mendili uyguladığımız bölgede kesintiye sebep oluyor
Kesinlikle korkmadan olması gerekiyor ilk ağda yaptığımda canım asla acımadı hatta yüksek acılar bekliyordum ancak beklediğim gibi olmamıştı
Öncelikle gerçek ağda eğitimi olan bir ağdacı olmalı ve kullandığı ürünün kalitesi herşeyden önce hijyeni olmalı…
Ağda bandı kullanmayın. Ağda bandı çok iyi olmuyor. Paranız varsa koşun kuaföre yoksada el ağdası çam sakızı. MİSS
Aslında benim ilk deneyimim jilet ileydi kıl koklerini kalinlastirmiyor bu yanlış biliniyor yalnızca ucundan kestigimiz icin o altta kalinlasiyor
Lazer yaptırıyorum ağda hoş değil ama ihtiyacım olduğun da Sesu kullanmıştım gayet güzeldi
Arkadaşlar ağda yaptiktan sonra biyik az ufak ufak kalıyor vazelin suriun öyle cımbızla alin 0 acil hic olmuyor
Vazelin kılları çoğaltır derler.. sürme bence
Hayır hiç cogaltmadi