Kılları azaltıyo çıkmasını engelliyo kalıcı bir çözüm tabi ilk alışında ilk 5 gece sürüyosun sonra %100 çıkan kılların %60a iniyo aynı şekilde gene alıp gene 5 gece sürdüğünde %40a iniyo gibi gibi hem inceltiyo hemde geç çıkarıyo çok uygun fiyatlı geçen ay 20 liraya aldım bence bir şans verebilirsin
Lazer dışında herhangi bir şey vurma kuxenimin güzellik merkezi var gelenleri görüyorum erkek sakalı gibi paran olunca lazer yaptır şimdi hiç bir şey vurma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben jilet ile alıyorum
Bende mi jiletle aliyim 🤔😅
Hayır kızların cildi hassas olur :D bence lazer daha iyi olur size
Sadece bıyıklarımı alıyorum yüzümde tüy yok. İnce kılları alma bence iyice siyahlaşır. Kuaförde Ağda bazen iple aldırıyorum
O zaman erkeğin kadın kadınında erkek gibi görünmesi günah diyelim ve kadının kadın olması için bütün kıllarının alması caizdir der noktayı koyarım ☺️
ben ağda veya cımbız kökünden aldıktan sonra karınca yumurtası yağı sürüyorum ilk 5 gün çok faydası var
Onun faydası nedir
Kılları azaltıyo çıkmasını engelliyo kalıcı bir çözüm tabi ilk alışında ilk 5 gece sürüyosun sonra %100 çıkan kılların %60a iniyo aynı şekilde gene alıp gene 5 gece sürdüğünde %40a iniyo gibi gibi hem inceltiyo hemde geç çıkarıyo çok uygun fiyatlı geçen ay 20 liraya aldım bence bir şans verebilirsin
Denicem teşekkürler
rica ederim
Cildin hassassa almaz bence tüy sarartıcı krem kullan ama yüz için olani
Almıyorum belirgin değil. Alacak olsam kuaförde aldırirdim ama
hormon testi yaptirmani oneriyorum oncelikle kesinlikle. yuz tuyleri sakaya gelmiyor yuz usturasiyla alsan bile erkek sakali gibi cikabilir
Nasıl ve nerde yaptirabilirim?
endokrinolojiye randevu alabilirsin reglin 2. gununde yapiliyor genelde
Lazer dışında herhangi bir şey vurma kuxenimin güzellik merkezi var gelenleri görüyorum erkek sakalı gibi paran olunca lazer yaptır şimdi hiç bir şey vurma
yüz usturası ile alıyorum 2-3 haftada bir çıkıyor çok rahat ettiriyor bıyıklar ve kaşlara cımbız ya da ip kullanıyorum
İlk yüz usturası ile alıp evde kullanılan lazerle geçiyorum
Sivilcelenen bi yüzün varsa sakın ağda vurma pudra ile iple al
Lütfen alın alında ve yanakta hiç hoş durmuyor
Biliyorum
Ağda da kullanabilirsin?
Ben ağda ile alıyorum
usturayla alıyorum zararını da görmedim
Kaşlarımı alıyorum sadece
Ağda kullanma sivilce yapıyo
Ağda ile alıyorum ben
Bırak kendine bağımsız büyüsün
Sakın lazerden başka birşeyle alma
Lazere verecek param yok jcnzjchsj
Ne kadar ki
Bazen ağda bazen almıyorum bile
İple alıyorum
Lazer
Param yok
Ağdayla alıyorum
Almıyorum asla. Sadece kaş dudak üstü
Lazer epilasyon ile aldırıyorum
Lazer yaptır.
Eldivenle cart curt yoluyorum
alınmaz günah
Haha yorumunla profil resminin mükemmel uyumu☺️☺️
yapay zeka olduğunun farkındasındır umarım
resim günah değil
Tamam canım ☺️
Kılları almakda mi günah ?
zorunda olmadıkça alamazsın bazı yerler hariç
Ben alıyorum tüm vücut günahmı şimdi 🙄🙄
Yüz tüylerini almak günah kas falanda almak günah ama şimdi herkes aliyor
Ona baksan burada takilmakta günah tv izlemek gibi daha bir sürü şey 🤷🤷
ohoo günah olan bütün şeyleri sayacaksak işimiz var konuyla alakalı olanı söylüyorum
Yaşamakta günah
Kuaför
Ağda
Kizlara sor
Lazer epilyasiya))