Güzellik & Bakım Bacak tüylerinizi neyle alıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bacak ya da vücut kıllarını neyle alıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Bir de kadınlar sizce erkek bacağı kıllı mı daha hoş kılsız mı Güncellemeler+1 yıl ... Bacak tüylerinizi neyle alıyorsunuz? Cevapla Vücut Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birbaltayasap Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Philips'in lazer cihazı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Eve mi aldın Yorumla birbaltayasap +1 yıl Evet, direkt satın aldım. Yorumla Soran +1 yıl Azalma oluyor mu onda Yorumla birbaltayasap +1 yıl Kesin çözüm diyebilirim. Yorumla Soran +1 yıl Ona bi bakayım thx Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bacaklarımda pek tüy yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şanslısın ne güzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Epilasyon makinesi ile 2 11 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Evli misin? Yorumla Soran +1 yıl Acı olmuyor mu ben pek dayanamadım acısına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üst bacak çok fena acıyor. Ama kolumu aldığım da jilet vurmuşum gibi hiçbi his yok Yorumla Soran +1 yıl Ben de onda pek hissetmiyorum ama baldırım çok acıdı alırken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hassas bölgeler normal surekli surekli alınca belki biraz alışır vucud. Yorumla Soran +1 yıl Alamadım yarısında bıraktım böyle kırmızı kırmızı noktalar oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyaz tenlisin sanirim.. Normal hassas cilt veya çilek bacak yani yapisiyla alakali Yorumla Soran +1 yıl Buğday tenliyim normalde pek hassas değil cildim ama orası hassas belki bilmiyorum acı eşiği yüksek birisiyimdir ama çok kötü bir deneyimdi diyebilirim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öncesinde jiletle filan aldiysan ağlatır yani cidden Yorumla Soran +1 yıl Yok öncesinde tüy dökücü ve makine kullanmıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha tüy dökücü ha jilet 😂 Al birini vur ötekine 3-5 defa makineyle alirsan anca alışırsın ama kizarikliklar hep olur Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sarisin oldugum icin almiyorum 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama belli olur pek hoş durmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tuylerim sari belli olmuyor Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş o zaman burdaki yaşın doğru mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dogru degil Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğenebilir misin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Roll on ağda veya eldiven 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki özel bir şey sorabilir miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan sorun özelden konuşmuyorum Yorumla Soran +1 yıl Burdan soramam maalesef iyi günler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bacak kılı alınırmı aw futbolcu değilsen tabi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sporcuyum knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor salonuna giden herkeste sporcuyum diyor baydınız Yorumla Soran +1 yıl Burdan bunu mu anladın tek spor futbol veya spor salonu mu mk Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ağda 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Acıtmıyor mu ya Yorumla külllkedisi +1 yıl Yo acısada ağda yapmasını çok seviyorum terapi gibi bana Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç yapmadım bana da yapar mısınız acaba 😅😅 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Lazer 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tekrar çıkmadı mı Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Tüy dökücü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çıkarken sıkıntı o da Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Epilasyon aleti 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Acımıyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alıştım artık. Ama sadece bacaklarımı onunla alabiliyorum. Kollarımı ağdayla. Yorumla Soran +1 yıl Benim baya acıyor ama 😢 Yorumla Soran +1 yıl Ağda sarkma yapıyor diyorlar Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Lazere gidiyorum 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Ona da sürekli gitmek gerekiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır hayır lazere bir kere gitmen yeter bir kere gidiyosun dahada çıkmıyo Yorumla Soran +1 yıl Çevremdeki çoğu kişi gitti hepsinde de çıkıyor tekrar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok şuana kadar bende çıkmadı umarım hiçde çıkmaz Yorumla Soran +1 yıl Sarışın mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Hiç çıkmadı yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiçç çıkmadııı Yorumla Soran +1 yıl Ne güzelmiş valla kaç seans gittin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi şöyle o nereni aldırcağına bağlı Yorumla Soran +1 yıl Her yerine mi yaptırdın sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belirli yerlere benimki 4 seanstı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsini yerini yaptırıyosan 6 seans diye biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Ve ne güzel hiç tüy kalmadı öyle mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *heryerini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eveeettt kalmadıı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her neyse valla bu konuşma böyle uzar ben diyim Yorumla Soran +1 yıl Oha çok güzel Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke tüm erkeklerde yaptırsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 21 yaşındayım peki ya sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ben 25 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Bence de gereksiz yerlerde kıl olması çok saçma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbette öyle düşünüyorum 25 yaşmı sen 30 u devircen az kalmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bencede çok saçma Yorumla Soran +1 yıl Abartma yarısındayım daha 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 yıl hızlı geçiyo be Yorumla Soran +1 yıl 9yıl da hızlı geçer o zaman sen de 30 oldun bile sksksksk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlanmak istemiyom ben ya yavaş yavaş insanın suratı kırışmaya başlıyo bir ayağın çukura girmeye başlıyooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar konuşmuşuz be Yorumla Soran +1 yıl Değil mi ne tatlı sohbetimiz varmış 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kalsın teşekür ederim bu muhabbet bitmez ben gidiyorum haydi hayırlı günler Yorumla Soran +1 yıl Mesajım silinmiş galiba sen bilirsin iyi günler Yorumla Soran +1 yıl Muhabbet güzel diye demiştim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl jilet 0 15 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Batık? Yorumla Soran +1 yıl Ama jiletle çabuk çıkar tekrar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet çabuk çıkıyor ama batık olmuyor özele de gelemem Yorumla Westlale +1 yıl Pekş Yorumla Westlale +1 yıl Puan yetmiyor diye mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Westlale yoo yetiyo Yorumla Soran +1 yıl Ee sürekli kesiyor musın yani Yorumla Westlale +1 yıl Ok peki o halde bir şey soracaktım sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her duşta kesiyorum Yorumla Soran +1 yıl Anladım peki her yerini mi jiletle alıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet her yerimi Yorumla Westlale +1 yıl Bir şey soracağım sonra engellersin Yorumla Soran +1 yıl Kılları kalınlaştırıyor ama jilet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır yok öyle bir şey Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğenebilir misin peki Yorumla
Vurdumduymаğğğz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Biçakla. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O da iyiymiş 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
makineyle kısalt direkt ağdaya falan girme hiç.
Philips'in lazer cihazı
Eve mi aldın
Evet, direkt satın aldım.
Azalma oluyor mu onda
Kesin çözüm diyebilirim.
Ona bi bakayım thx
Bacaklarımda pek tüy yok
Şanslısın ne güzel
Epilasyon makinesi ile
Evli misin?
Acı olmuyor mu ben pek dayanamadım acısına
Üst bacak çok fena acıyor. Ama kolumu aldığım da jilet vurmuşum gibi hiçbi his yok
Ben de onda pek hissetmiyorum ama baldırım çok acıdı alırken
Hassas bölgeler normal surekli surekli alınca belki biraz alışır vucud.
Alamadım yarısında bıraktım böyle kırmızı kırmızı noktalar oldu
Beyaz tenlisin sanirim.. Normal hassas cilt veya çilek bacak yani yapisiyla alakali
Buğday tenliyim normalde pek hassas değil cildim ama orası hassas belki bilmiyorum acı eşiği yüksek birisiyimdir ama çok kötü bir deneyimdi diyebilirim 😅
Öncesinde jiletle filan aldiysan ağlatır yani cidden
Yok öncesinde tüy dökücü ve makine kullanmıştım
Ha tüy dökücü ha jilet 😂 Al birini vur ötekine 3-5 defa makineyle alirsan anca alışırsın ama kizarikliklar hep olur
sarisin oldugum icin almiyorum
Ama belli olur pek hoş durmaz
tuylerim sari belli olmuyor
İyiymiş o zaman burdaki yaşın doğru mu
dogru degil
Soruyu beğenebilir misin
Roll on ağda veya eldiven
Peki özel bir şey sorabilir miyim
Tabi
Buradan sorun özelden konuşmuyorum
Burdan soramam maalesef iyi günler
Bacak kılı alınırmı aw futbolcu değilsen tabi
Sporcuyum knk
Spor salonuna giden herkeste sporcuyum diyor baydınız
Burdan bunu mu anladın tek spor futbol veya spor salonu mu mk
Ağda
Acıtmıyor mu ya
Yo acısada ağda yapmasını çok seviyorum terapi gibi bana
Ben hiç yapmadım bana da yapar mısınız acaba 😅😅
Lazer
Tekrar çıkmadı mı
Tüy dökücü
Çıkarken sıkıntı o da
Almıyor um killiyim
Almıyorum
Epilasyon aleti
Acımıyor mu
Alıştım artık. Ama sadece bacaklarımı onunla alabiliyorum. Kollarımı ağdayla.
Benim baya acıyor ama 😢
Ağda sarkma yapıyor diyorlar
Lazere gidiyorum
Ona da sürekli gitmek gerekiyor
Hayır hayır lazere bir kere gitmen yeter bir kere gidiyosun dahada çıkmıyo
Çevremdeki çoğu kişi gitti hepsinde de çıkıyor tekrar
Yok şuana kadar bende çıkmadı umarım hiçde çıkmaz
Sarışın mısın
Hayır
Hiç çıkmadı yani
Hiçç çıkmadııı
Ne güzelmiş valla kaç seans gittin
Şimdi şöyle o nereni aldırcağına bağlı
Her yerine mi yaptırdın sen
Belirli yerlere benimki 4 seanstı
Hepsini yerini yaptırıyosan 6 seans diye biliyorum
Ve ne güzel hiç tüy kalmadı öyle mi
*heryerini
Eveeettt kalmadıı
Her neyse valla bu konuşma böyle uzar ben diyim
Oha çok güzel
Kaç yaşındasın
Keşke tüm erkeklerde yaptırsa
Ben 21 yaşındayım peki ya sen kaç yaşındasın
Öyle mi düşünüyorsun
Ben 25 yaşındayım
Bence de gereksiz yerlerde kıl olması çok saçma
Elbette öyle düşünüyorum 25 yaşmı sen 30 u devircen az kalmış
Bencede çok saçma
Abartma yarısındayım daha 😂😂
5 yıl hızlı geçiyo be
9yıl da hızlı geçer o zaman sen de 30 oldun bile sksksksk
Yaşlanmak istemiyom ben ya yavaş yavaş insanın suratı kırışmaya başlıyo bir ayağın çukura girmeye başlıyooo
Ne kadar konuşmuşuz be
Değil mi ne tatlı sohbetimiz varmış 😅
Yok kalsın teşekür ederim bu muhabbet bitmez ben gidiyorum haydi hayırlı günler
Mesajım silinmiş galiba sen bilirsin iyi günler
Muhabbet güzel diye demiştim
jilet
Batık?
Ama jiletle çabuk çıkar tekrar
evet çabuk çıkıyor ama batık olmuyor özele de gelemem
Pekş
Puan yetmiyor diye mi
@Westlale yoo yetiyo