Güzellik & Bakım Cildim çok hassas hemen tahriş oluyor. Tüy dökücü ne kullanabilirim? Ihero Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aninda tahriş oluyor cildim sizce ne kullanmaliyim Güncellemeler+1 yıl Acil yardımci olur musunuz Cildim çok hassas hemen tahriş oluyor. Tüy dökücü ne kullanabilirim? Cevapla Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bence Dermatalog a gitmelisin neyle karşılaşacağın hiç belli olmaz kendini garantiye al 0 3 Yorumla Ihero +1 yıl Neden ne olabilirki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde aşırı hassas bir cildim var tüy dökücü yaktı ve leke oldu bir de ayrı leke tedavisi gördüm senin kararın ama gitmende fayda var Yorumla Ihero +1 yıl Tesekkurler Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiçbişey kullanma. Kıllı ol 0 12 Yorumla Ihero +1 yıl Kılı sevmiyorum bir şey kullanmam lazım sürekli. tahris olması hoşuma gitmiyor Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Lazere git o zaman kökten çözüm Yorumla Ihero +1 yıl Evet aklımda ama anlık. kurtarici bir şey lazım ilk. etapta kullandığınız tahriş etmeyen bir ürün var mı Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Epilatör tahriş etmez sanırsam. Denedin mi Yorumla Ihero +1 yıl Şu yolarak alan zimbirtimi Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Evet😄 Yorumla Ihero +1 yıl O çok acitmiyormu? Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Ee acıtıyor tabi. Acımadan kılsız olunmaz. Biraz yaptıktan sonra uyuşuyor zaten acı yerine kaşıntı gibi gıdıklar gibi oluyor Yorumla Ihero +1 yıl Önereceğin bir ürün var mı link atarmisin Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Braun markasının epilatörü güzel Yorumla Ihero +1 yıl Tesekkurler Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Rica ederim🙏 🥀 Yorumla
Kivi_viki Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Jilet 0 8 Yorumla Ihero +1 yıl Tahriş oluyor ertesi gün Yorumla Kivi_viki +1 yıl Traş köpüğü kullan aldıktan sonra da nemlendir. Cildin çok hassas sanırım Yorumla Ihero +1 yıl Çok fazla hassas anında tahriş ve sivilcemsi şeyler doluyor Yorumla Kivi_viki +1 yıl Yani alma o zaman çok sıkıntı oluyorsa senin için Yorumla Ihero +1 yıl Almam lazım tatilde çok kotu gorunuyor Yorumla Kivi_viki +1 yıl Yani bir ciddiyete görün o zaman. Terlemek vs de yapıyor sivilce, yanma. Üre içeren krem falan öneriyorlar bilemiyorum Yorumla Ihero +1 yıl Tesekkurler Yorumla Kivi_viki +1 yıl Cildiyeyi ciddiyet diye düzeltmiş şimdi fark ettim 😂 ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence Dermatalog a gitmelisin neyle karşılaşacağın hiç belli olmaz kendini garantiye al
Neden ne olabilirki
Benimde aşırı hassas bir cildim var tüy dökücü yaktı ve leke oldu bir de ayrı leke tedavisi gördüm senin kararın ama gitmende fayda var
Tesekkurler
Hiçbişey kullanma. Kıllı ol
Kılı sevmiyorum bir şey kullanmam lazım sürekli. tahris olması hoşuma gitmiyor
Lazere git o zaman kökten çözüm
Evet aklımda ama anlık. kurtarici bir şey lazım ilk. etapta kullandığınız tahriş etmeyen bir ürün var mı
Epilatör tahriş etmez sanırsam. Denedin mi
Şu yolarak alan zimbirtimi
Evet😄
O çok acitmiyormu?
Ee acıtıyor tabi. Acımadan kılsız olunmaz. Biraz yaptıktan sonra uyuşuyor zaten acı yerine kaşıntı gibi gıdıklar gibi oluyor
Önereceğin bir ürün var mı link atarmisin
Braun markasının epilatörü güzel
Tesekkurler
Rica ederim🙏 🥀
Jilet
Tahriş oluyor ertesi gün
Traş köpüğü kullan aldıktan sonra da nemlendir. Cildin çok hassas sanırım
Çok fazla hassas anında tahriş ve sivilcemsi şeyler doluyor
Yani alma o zaman çok sıkıntı oluyorsa senin için
Almam lazım tatilde çok kotu gorunuyor
Yani bir ciddiyete görün o zaman. Terlemek vs de yapıyor sivilce, yanma. Üre içeren krem falan öneriyorlar bilemiyorum
Tesekkurler
Cildiyeyi ciddiyet diye düzeltmiş şimdi fark ettim 😂 ne demek