Güzellik & Bakım Kadınlar neden vücut tüylerini almak zorundalar? SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 1915'te Abd de koltuk altı kılları bile alınmıyorken niye kadınlar vücut tüylerini almak zorunda kalıyor anlamıyorum. Nedeni yok resmen Kadınlar neden vücut tüylerini almak zorundalar? Cevapla Kadın Soruları Vücut Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Zorunda değil kimse ama kıl her insan da iğrenç görünür. ve bakımlı olmak lazım 0 0 Yorumla
Siyahmont Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Zeka geriliği olan erkek kadında kıla takılır kim istiyorsa o şekilde dolaşsın 0 3 Yorumla SAblaK +1 yıl Ben kadında kıla takılmıyorum ben neden kıllarını alması gerektiğini anlamıyorum bundan 100 yıl önce alınmazken şimdi niye Yorumla Siyahmont +1 yıl Temizlik için genital ve koltuk altı alınabilir lakin diğer yerler saçma geliyor günümüzün güzellik algıları maalesef Yorumla SAblaK +1 yıl İşte oda 1915 ten sonra değiştir algıyı değiştirdiler magazin ile Yorumla
MyGentleman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Çünkü kadınlarda istenmeyen tüy sorunu daha fazla o yüzden. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Günlük hayata girdi yapılması gereken bi zorunluluk gibi. 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Nedeni iğrenç olmaları ve kadını iğrenç göstermeleri. Kapiş 0 0 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl daha hoş görünüyor ama istemeyen almaz almayana karışılması saçma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şimdi erkekler bile alıyor mk karı gibi dolaşıyorlar ortada sen kadının aldığına takmışsın :)) 0 0 Yorumla
Köylü1Adam Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Temizlik hijyen için erkekte almalı bazı yerlerini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zorunda değil kimse ama kıl her insan da iğrenç görünür. ve bakımlı olmak lazım
Zeka geriliği olan erkek kadında kıla takılır kim istiyorsa o şekilde dolaşsın
Ben kadında kıla takılmıyorum ben neden kıllarını alması gerektiğini anlamıyorum bundan 100 yıl önce alınmazken şimdi niye
Temizlik için genital ve koltuk altı alınabilir lakin diğer yerler saçma geliyor günümüzün güzellik algıları maalesef
İşte oda 1915 ten sonra değiştir algıyı değiştirdiler magazin ile
Çünkü kadınlarda istenmeyen tüy sorunu daha fazla o yüzden.
Günlük hayata girdi yapılması gereken bi zorunluluk gibi.
Nedeni iğrenç olmaları ve kadını iğrenç göstermeleri. Kapiş
daha hoş görünüyor ama istemeyen almaz almayana karışılması saçma
şimdi erkekler bile alıyor mk karı gibi dolaşıyorlar ortada sen kadının aldığına takmışsın :))
İğrenç çünkü herkes almalı kokuyor
Temizlik hijyen için erkekte almalı bazı yerlerini
hijyenden bende alıyorum mesela
Kıl kadinlars yakışmıyor çünkü
çok düşünmeyin