Güzellik & Bakım Çenemde kıl var, neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor erkek gibi her yerimde kıl var gerçekten bıktım lazere verecek param yok öğrenciyim nedeni ne bunun? Çenemde kıl var, neden? Cevapla Erkek Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Hormon testi yaptır kuzu diger bölgelerde de fazla kıl vardır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet erkekler gibi gerçekten Yorumla the03 +1 yıl Direk bacaklarıma baktım valla. Seni anlıyorum Yorumla Soran +1 yıl insanlar dalga geçiyor ama bu kıl olayı insanı çok üzüyor Yorumla
İbrahimmbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Hormonal bozukluklar dan dolayı olabilir endokrinoloji bölümüne gitmeni tavsiye ederim 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla İbrahimmbey +1 yıl Rica ederim Yorumla İbrahimmbey +1 yıl Bu durumlar da erken tedavi önemli yaş ilerledikçe tedavide zorlaşıyor Yorumla Soran +1 yıl 19 yaşındayım geç mi kaldım Yorumla İbrahimmbey +1 yıl Bunu ben bilemem ama en yakın zaman da gitmelisn Yorumla Soran +1 yıl Peki sağol Yorumla İbrahimmbey +1 yıl Rica ederim merak ettiğin bişey varsa m*sjla yazblrsin Yorumla
aykırıinsan33 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Hormonların kardeşim, bu kadar dert etme ciddiyeye gidersin hallolur, çok yerde var mı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl nasıl hallolur ki sonuçta kıllar dökülmez... Yorumla aykırıinsan33 +1 yıl Sen beni dinle Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla aykırıinsan33 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl hormonel ve genetik testesteron oranin fazladir lazerlede cozulmeyebilir ilk hormon tedavisi gerekir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl annemde neredeyse kıl yok gençkende yokmuş fazla sadece bende var Yorumla Kantarma +1 yıl genler cok oncelere dayanir tek anneden aktarilmaz Yorumla Soran +1 yıl yani benim bildiğim kadarıyla ailede kimse benim gibi değil tek şanssız benim galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hormon testi yaptır kuzu diger bölgelerde de fazla kıl vardır
Evet erkekler gibi gerçekten
Direk bacaklarıma baktım valla. Seni anlıyorum
insanlar dalga geçiyor ama bu kıl olayı insanı çok üzüyor
Hormonal bozukluklar dan dolayı olabilir endokrinoloji bölümüne gitmeni tavsiye ederim
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bu durumlar da erken tedavi önemli yaş ilerledikçe tedavide zorlaşıyor
19 yaşındayım geç mi kaldım
Bunu ben bilemem ama en yakın zaman da gitmelisn
Peki sağol
Rica ederim merak ettiğin bişey varsa m*sjla yazblrsin
Hormonların kardeşim, bu kadar dert etme ciddiyeye gidersin hallolur, çok yerde var mı
nasıl hallolur ki sonuçta kıllar dökülmez...
Sen beni dinle
Teşekkür ederim
Rica ederim
hormonel ve genetik testesteron oranin fazladir lazerlede cozulmeyebilir ilk hormon tedavisi gerekir
annemde neredeyse kıl yok gençkende yokmuş fazla sadece bende var
genler cok oncelere dayanir tek anneden aktarilmaz
yani benim bildiğim kadarıyla ailede kimse benim gibi değil tek şanssız benim galiba