yoo kökten alıyor bende cokta iyi oluyo ama ben ardından yha ıslak mendili sudan geçirip öyle temizliyorum ya da yıkıyorum yani duş sırasında alınca daha temiz oluyo
Ayrıca sir ağdada, jilete göre daha uzun süreli temizlik ve pürüzsüzlük sağlıyor. Bununla beraber herhangi bir kesik olmaması halinde jilet, ağdaya oranla daha acısız bir yöntem olarak öne çıkıyor. yani jilette kullanabilirsin. Tamamen senin tercihine bağlı 🙂
yahu ne kadar çok kılın çıkıyorda bütün kıl alma metodlarına karşı çıkıp jiletle almayı onaylıyorsun :d kendine yazık. Görende chewbacca gibi sanacak seni.
Çok kıl çıkmasıyla ne ilgisi var nasıl bir mantık kurdun anlamadım tam tersi çoğu zaman jilet kullanıyorum ve kıllarım baya azaldı niye bilmiyorum. Yazık diyecek bir şey de yok sanki napıyorum deli misin fjskfkskdkslds ben bütün kıl alma metodlarına karşı çıkmıyorum, jileti kötüleyenleri anlamıyorum sadece fjdjfkd
Ben bir kere kullandım işe yarıyor.. Tabi vücuttan vücuda değişiklik gösterebilir herkeste işe yarayacak diye bir şey diyemem ama bir kere kullandıktan sonra tüylerim daha seyrek çıkmaya başladı ve daha sıklıkla dökülmeye başladı... Sanırım sürekli kullanımda daha de etkili olur..
Ama ağdayla almak için de uzamasını beklemek gerekiyor, bir de her yeri doğru düzgün alamıyorum belki benim beceriksizliğimdir bilmiyorum, alınca bende kıl kökleri kızarıyor falan onu da sevmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çünkü jilet karartıcı ve bi etkiye sahiptir, ve tüylerin çoklu çıkmasına sebep olur.
Bana sorarsan Veet√ tercihim.
Tüyler çoklu çıksa ne olur ki yine alıyoruz sonuçta
Yorumları okudum da anlamadığın o kadar çok şey varmış ki, sanki dün doğmuş gibisin 🙂 nerden başlasam bilemedim.
Ne varmış anlamadığım
Benim söylediğim veet bi tüy dökücü krem yani etkili ama bölgesel yerlerinde kullanma kanatır ve canın. yanar.
Tüy dökücü krem işe yaramıyor ki ya kökünden almıyor kılları ben mi yanlış yapıyorum
yoo kökten alıyor bende cokta iyi oluyo ama ben ardından yha ıslak mendili sudan geçirip öyle temizliyorum ya da yıkıyorum yani duş sırasında alınca daha temiz oluyo
Jilette kökünden almiyo üstelik karartıyor istermisin yer yerin kararsin sonra işin yoksa beyazlatıcı kremler kullan
Allah allah bende niye olmadı acaba
Neden anlamadığım çok şey olduğunu söyledin anlamadım
Ayrıca sir ağdada, jilete göre daha uzun süreli temizlik ve pürüzsüzlük sağlıyor. Bununla beraber herhangi bir kesik olmaması halinde jilet, ağdaya oranla daha acısız bir yöntem olarak öne çıkıyor. yani jilette kullanabilirsin. Tamamen senin tercihine bağlı 🙂
boş ver -)
Onu ben de biliyorum ama ağdayla alabilmem için kılların uzaması gerekiyor kısayken alınmıyor ya da ben yapamıyorum hiç de yapamadım
Kalın olduğu içinde olabilir ya da dediğin gibi sana bağlı da olabilir
Nasıl yani kısa ve kalın kılları almayacak ama kısa ve ince kılları mı alıcak? Belki öyledir bilmiyorum gerçekten
Evet maalesef, kalın kılları bırakıyor ama inceler kökünden gidiyor.
Kalın da değil ki ya normal kıl işte kısa olduğu için bence ya da ağdada sorun var fjkdfj
Neyle almak istersen onunla alırsın canım acı eşiğin düşükse jiletle alırsın. Ben ağda tercih ediyorum.
neyle alırsanız alın aynı durumda cıkar cok dert etmeyın
Neyle alıyorsa alsın temiz olsuna. Detay önemli değil.
Burada abazan erkekler olduğu için böyle cevaplar alman çok normal jiletle al bşi olmaz
Kızlar şu jiletten vazgecin artık lütfen, her tarafimizi jilet gibi dogruyorsunuz sonra,
Bir şey olmuyor ki ya
jiletle alındığı zaman okşayınca kirpi seviyor gibi oluyorum :)
🤣🤣
Yeni alındığında öyle olmuyor da bir gün sonra uzuyor evet orası kötü
yani benden söylemesi. en iyisi lazer ya da ağda
Evett ağda iyi ama ağdayla alabilmek için uzamasını beklemem gerekiyor işte bir de jiletten daha uzun sürüyor almak
senin işin acil galiba. evde traş makinesi varsa onunlada alabilirsin
Nasıl acil? Yazın her gün kılsız olmuyor muyuz sonuçta ya nerdeyse fjkd
ben biriyle buluşacağın için organını kastettin sanmıştım özür dilerim
Yok önemli değik
erkek cildi gibi değil sizin cildiniz narin bu yüzden jilet mahvediyor
Nasıl mahvediyor, neyle almalıyız o zaman
ağda ile al
Neden? Ağda daha çok mahvediyor ama uzun süreli kullanımda deformasyon olabiliyor
Hem acıtıyor hem aşınma olabiliyor vs
yahu ne kadar çok kılın çıkıyorda bütün kıl alma metodlarına karşı çıkıp jiletle almayı onaylıyorsun :d kendine yazık. Görende chewbacca gibi sanacak seni.
Çok kıl çıkmasıyla ne ilgisi var nasıl bir mantık kurdun anlamadım tam tersi çoğu zaman jilet kullanıyorum ve kıllarım baya azaldı niye bilmiyorum. Yazık diyecek bir şey de yok sanki napıyorum deli misin fjskfkskdkslds ben bütün kıl alma metodlarına karşı çıkmıyorum, jileti kötüleyenleri anlamıyorum sadece fjdjfkd
valla deli olan bi tek kişi var burada o da ben değilim. aynen devam
Ben deli olduğumu göstericek ne söyledim
Jiletle de alabilirsin sorun yok sadece daha erken geri cikar ve kil kökleri kalinlasiyor bazende kararma yapabiliyor. Sen jiletle mi alıyorsun
Evet
Neden
Bekliyorum
Hamam otu kullan...
O ne
Tüy dökücü toz.. Pelin otu da deniliyor galiba... Her aktarda bulunan bir şey.. Ucuz ve etkili.. İnternette biraz araştırma yap bununla alakalı...
Tüy dökücüler tamamen etkili olmuyor ki kalıyor yine ve çok kötü kokuyor ben sevmiyorum. Bunu kullanmadım ama tüy dökücü gibiyse sevmem herhalde
Ben bir kere kullandım işe yarıyor.. Tabi vücuttan vücuda değişiklik gösterebilir herkeste işe yarayacak diye bir şey diyemem ama bir kere kullandıktan sonra tüylerim daha seyrek çıkmaya başladı ve daha sıklıkla dökülmeye başladı... Sanırım sürekli kullanımda daha de etkili olur..
Ağda
Neden
Daha temiz oluyor geç çıkıyor kökler inceliyor daha sayıyımmı
Ama ağdayla almak için de uzamasını beklemek gerekiyor, bir de her yeri doğru düzgün alamıyorum belki benim beceriksizliğimdir bilmiyorum, alınca bende kıl kökleri kızarıyor falan onu da sevmiyorum
Kuaföre girmek istemiyorum
Gitmek*
Neden en güzeli kuaför
Rahat edemem öyle
Şaka mısın
Yok sadece sordum :(
Hangisi kolayına geliyorsa öyle al
Sir ağda
Almamalı