En iyisi lazer epilasyon kızlar. Ne ağdanın iğrenç yapışkanlığıyla uğraşırsın ne de epilatörün acısıyla. Ayda ver 250-300 liranı her ay düzenli gitmeye çalış bütün bu zahmetlerden kurtulursunuz. Ha tabi makineleri de iyi araştırın benden söylemesi😁
Onlar çoğunlukla yakmıyor. Hele ki tüylerin açıksa hiç görmez verdiğin parana yazık 🥺 Benim kullanıp da memnun kaldığım, yakınlarıma da tavsiyemde memnun kaldıkları alexandrite var kliniklere veriyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ikiside değil ya en iyisi lazer ayrıca epilatör kadar can yakıcı bir şey yok ağda daha iyi onun yanında
Ama acil bir yere gidecekken de hemen epilatör ile al cik rahat oluyor ağda ısınma bekle şu bu zor olmuyor mu
Jilet var
Oda çoğaltıyor diye kullanmiyorum
Çoğaltmıyor ben memnunum tabi herkeste farklı olabilir cilt yapısına göre
En iyisi lazer epilasyon kızlar. Ne ağdanın iğrenç yapışkanlığıyla uğraşırsın ne de epilatörün acısıyla. Ayda ver 250-300 liranı her ay düzenli gitmeye çalış bütün bu zahmetlerden kurtulursunuz. Ha tabi makineleri de iyi araştırın benden söylemesi😁
Kız ben gittim hiç bitmiyor ki geri çıkıyor 3 5 ay sonra
Aşkım hangisini kullanmıştı ne başlıktı:(
: (*
Buz başlıktı sanırım kuzum ya depremden önce gitmiştim geri cikti
Onlar çoğunlukla yakmıyor. Hele ki tüylerin açıksa hiç görmez verdiğin parana yazık 🥺 Benim kullanıp da memnun kaldığım, yakınlarıma da tavsiyemde memnun kaldıkları alexandrite var kliniklere veriyorlar.
Ay evet onu da çok duydum ya neyse bidahakisine başlarsam ona başlarım sende memnun kalirsan buraya yazarsan çok çok memnum kalırım 🥰❤
Bebekim ben kullanıyorum memnun kaldım. Umarım yardımcı olmuşumdur💕
Sağol askm benim ❤🌸
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!