Güzellik & Bakım Ağda yapmanız kaç dakika ya da kaç saat sürer? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ağda yapmanız kaç dakika ya da kaç saat sürer? Ne kadar sürede bitirirsiniz?#EdamedaSesu 💗 #Sesu Güncellemeler+1 yıl Ona buna salça olan ibnni beni deli etme bak, engeli yersin böyle işte, defol rahatsız etme milleti Ağda yapmanız kaç dakika ya da kaç saat sürer? Cevapla Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Ben ağda yapmıyorum 1 0 Yorumla
happylol Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Valla benim yaptırdığım 2-3 dakika sürüyor ama kadınları bilemedim hiç. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben kuaförde yaptırıyorum koltukaltı ve bikini. 15 dk galiba 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin kaç dk sürüyor? Bütün vücut mu? Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. 10 dakika yeterli ya 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl uzun 1 1 Yorumla Canerkutlu +1 yıl Nekdar uzun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben ağda yapmıyorum
Valla benim yaptırdığım 2-3 dakika sürüyor ama kadınları bilemedim hiç.
Ben kuaförde yaptırıyorum koltukaltı ve bikini. 15 dk galiba
Senin kaç dk sürüyor? Bütün vücut mu?
10 dakika yeterli ya
ben lazer yaptırıyorum
Ben hamam tozu kullanıyorum 🤣🤣
0 salise
uzun
Nekdar uzun
Uzun sürer