Güzellik & Bakım Tüy sorununuzu ne sıklıkla hallediyorsunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Tüy sorununuzu ne sıklıkla hallediyorsunuz? (Tüy değil kıl diyenlere şimideden cevabım : Banane tüyyyy!)#EdamedaSesu 🪄 #Sesu Güncellemeler+1 yıl Güncels 💁♀️ Tüy sorununuzu ne sıklıkla hallediyorsunuz? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Ayda bir kac kez ideal yani sonucta kadnlarn ciltleri hassas 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Tüylerimi düzenli olarak alıyorum jilet ile çünkü vücudumda sevmem kıl veya tüy. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tüy sorunum yokKuş değilim.Bunun sananesi bananesi yok. 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Banane tüy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahu nasıl bananeSen kuş musun?Memelilerde tüy değil kıl bulunur.Kuşlardaysa kıl değil tüy. Yorumla Edameda06 +1 yıl Kuşum ben 🕊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tavuk mu? Yorumla Edameda06 +1 yıl Güvercin o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabır 😅 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Epilasyondan sonra dert etmemeye başladım 😄 hayat daha kolay 1 0 Yorumla
happylol Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Hiç çıkmasalar iyi olacak ama olmuyor öyle bir şey, gerek duydukça yapıyoruz biz de bu işi. 1 0 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Aşırı tüy sorunum var ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yüzden ev bile tüyden geçilmiyor 0 0 Yorumla
Mrbigbosseses Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl En yakın aktar'a uğrayıp bir kaç Kutu Hamam tozu edinin, kesilme tahriş olayı yok, sadecce uzun süre beklerseniz hafif bir yanma hissi verir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Lazerle yine kıl olur mu ki 3 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl Olur tek tük çıkar Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ağda jilet 1 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl Kil tüye göre değişir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ayda bir kac kez ideal yani sonucta kadnlarn ciltleri hassas
Tüylerimi düzenli olarak alıyorum jilet ile çünkü vücudumda sevmem kıl veya tüy.
Tüy sorunum yok
Kuş değilim.
Bunun sananesi bananesi yok.
Banane tüy
Yahu nasıl banane
Sen kuş musun?
Memelilerde tüy değil kıl bulunur.
Kuşlardaysa kıl değil tüy.
Kuşum ben 🕊
Tavuk mu?
Güvercin o
Sabır 😅
Epilasyondan sonra dert etmemeye başladım 😄 hayat daha kolay
Hiç çıkmasalar iyi olacak ama olmuyor öyle bir şey, gerek duydukça yapıyoruz biz de bu işi.
Sarı benimkiler pek belli olmuyo ama ayda bir alırım yani
Aşırı tüy sorunum var ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yüzden ev bile tüyden geçilmiyor
En yakın aktar'a uğrayıp bir kaç Kutu Hamam tozu edinin, kesilme tahriş olayı yok, sadecce uzun süre beklerseniz hafif bir yanma hissi verir
Lazer seansı görüyorum
Lazer epilasyon en iyisi.
Genelde 15 günde bir çözüyorum
Tüylerim emrime amade 🤣
Halletmiyorum uzun kalsın
cici kuş cici kuş gerektiğinde
epilasyonluyum.
Lazerle yine kıl olur mu ki
Olur tek tük çıkar
Lazer epilasyon
Gerektiğinde
Halletmiyorum