Güzellik & Bakım Sevgilinizin "birlikte ağda yapalım mı?" teklifini reddeder misiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sevgiliyle ağda yapma teklifi reddedilmeli mi? Güncellemeler+1 yıl Ağda Sevgilinizin "birlikte ağda yapalım mı?" teklifini reddeder misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
jasper3516 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 32% +1 yıl sadece sorulmasi icin sorulan bir soru cevabi bile hak etmiyor... 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne alaka Yorumla
Mid-AtlanticRidge Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İsteyeceğim bir şey değil ama o isterse onunla olmak zaten mutluluk vericidir. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Etmem. Yaparız ona ağda 😃 bana da gerekli görüyorsa yapar 😃 0 0 Yorumla
Gregory-House Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Bence bazı şeyler özel kalmalı kişisel bakım gibi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tabi ki reddederim böyle bir manzaraya şahit olursam o iş biter 1 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl birinin orasındaki burasındaki kılları almasını beraber ypmak bence saygısızlık, bir kadın veya bir erkek bunu kendi başına yapmalı, hiç hoş değil bu kadar yüzgöz olmak Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hmmm Yorumla
Hilal3520 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Birlikte ağda yapalım diyecek birisi var mı gerçekten 😂 1 0 Yorumla
rhinestoneeyes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl ben sevgilime ağda yapacaksam olur jfdkdl 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Ben lazerliyim🥹 0 0 Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kizlarin ozelinde kalmali, beni karistirmamali 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilime olacaksa yaparım 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparım sorun olmaz Yorumla
Emre_diaper Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Kabul ederim 0 1 Yorumla Emre_diaper +1 yıl Anladık, ağda. Yorumla
Dilannts Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Utanırım yani 🙄🙈 1 3 Yorumla Mrt02323 +1 yıl Niye utanıyorsun ki sende ona yaparsın 😀 Yorumla Dilannts +1 yıl Heeee heee 😂 Yorumla Mrt02323 +1 yıl Niye ki yapamaz mısın 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
sadece sorulmasi icin sorulan bir soru cevabi bile hak etmiyor...
Ne alaka
İsteyeceğim bir şey değil ama o isterse onunla olmak zaten mutluluk vericidir.
Bence de
Etmem. Yaparız ona ağda 😃 bana da gerekli görüyorsa yapar 😃
Bence bazı şeyler özel kalmalı kişisel bakım gibi.
tabi ki reddederim böyle bir manzaraya şahit olursam o iş biter
Neden
birinin orasındaki burasındaki kılları almasını beraber ypmak bence saygısızlık, bir kadın veya bir erkek bunu kendi başına yapmalı, hiç hoş değil bu kadar yüzgöz olmak
Hmmm
Birlikte ağda yapalım diyecek birisi var mı gerçekten 😂
ben sevgilime ağda yapacaksam olur jfdkdl
Yaptık çok eğlenceliydi
yardımcı olurum
ben ağda yapmam :)
benim için sorun olmaz
O ne saçma teklif öyle
Bilemedim. Çok zor bir teklif.
Ben lazerliyim🥹
öyle bi dünya yok.
Kizlarin ozelinde kalmali, beni karistirmamali