Güzellik & Bakım Kadınlar mı ağda konusunda daha takıntılı yoksa erkekler mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Kadınlar mı tüylerini daha çok kafaya takıyor erkekler mi? Güncellemeler+1 yıl Ağda Kadınlar mı ağda konusunda daha takıntılı yoksa erkekler mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkekler takmıyo ki dağ ayısı gibi geziyolar 3 5 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha alemsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gezsinler ona da lafım yok herkesin kendi tercihi ama kendileri öyle gezip bizim belli bile olmayan beyaz tüylere laf ediyolar ya o yüzden sinir oluyorum xjxjx Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen ya gıcıklar Yorumla Newyorkluçılgınzenci +1 yıl Ben deģil, ispatlı Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yok yok sen degl Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence temiz olma takıntısının kadını erkeği yok temiz olmak benim için önemli 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen ya Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Kadınlar ama onlar da mecbur kalıyor almaya. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Orjinal sarışın bir sevgilim vardı vücudunda hiç tüy çıkmazdı hiç ağda felan uğraşmadı, saç kaş kirpikten başka bir şey çıkmıyordu kızda 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne sanslı Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl kadınlar elbetteayrıca bu işin ustası onlar :) 0 0 Yorumla
Ayaşmm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ağda mı kalmış artık ya lazer varken kendine neden eziyet eder insanlar anlamıyorum 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl erkekler bence canım kızların bacaklarına bakmıyolarmı 0 0 Yorumla
Emircan72 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kadınlar tabi de erkeklerin de temizlik konusunda belirli bölgelerdeki kıları için ağda değilde epilasyon yaptırmaları gerekli temizlikkkk 0 0 Yorumla
Enjoyable18 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Ben kadınların tüyüne kılına takıntılıyım. Kadın cirlop olmalı 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cirlop ne Yorumla Enjoyable18 +1 yıl Terrrtemiz tatlım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden takıksn Yorumla Enjoyable18 +1 yıl Bıyıklı sevmiyorum Yorumla
Melis_demirkıran33 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kadınların kıllarını kadınlardan çok erkekler takıyor 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha aynen Yorumla hayatmagna +1 yıl helal lan yusufi Yorumla
Niko1996 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Günümüzde Bazi erkekciklerde vardir Kizlardan çok gider lazere) 0 0 Yorumla
MekanınGüzeli21 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kadınlar çünkü kadın doüası gereği estetik görüntüye takılmaya daha yatkındır 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Kıllı kadını görünce naber birader diyorum. 0 14 Yorumla hayatmagna +1 yıl o zaman bende derimki kıllarımı büyüttüğüm gibi keratanı büyüt hahahhaha Yorumla obiralfa +1 yıl @hayatmagna kılsız olmak zorundasınız. Yorumla hayatmagna +1 yıl kim dedi? Yorumla obiralfa +1 yıl @hayatmagna kim olduğu önemli değil, kılsız olmaya odaklanın. Yorumla hayatmagna +1 yıl bro senin gibi bi boomer ı etkilemektense goril gibi etrafta gezerim epilasyonlu bi insan olmama rağmen Yorumla obiralfa +1 yıl @hayatmagna aferin epilasyon olmuşsunuz yine de. Gorillige gerek kalmamış. Yorumla hayatmagna +1 yıl sen net boomersın hahahaha Yorumla obiralfa +1 yıl @hayatmagna Türkçe dışında anlamıyorum, boomer epilasyon aleti mi demek? Yorumla hayatmagna +1 yıl HAHAHAHAHAHHA Yorumla hayatmagna +1 yıl dünyanın en yakışıklı ve seksi erkeklerine boomer deniyo Yorumla hayatmagna +1 yıl sen boomersın hahahhahaha Yorumla obiralfa +1 yıl @hayatmagna çok safsın. İngilizce ve Fransızca bilgimi paylaşmadım. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Lutfen tartısmayn hildirm geliyor herkesn fikri kendine Yorumla obiralfa +1 yıl Ahmak insanlara tahammülúm olmadığı için uzadı, haklısınız. Sizi de meşgul ettim. Sağlıcakla kalın. Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl türkiye'de kadınlar açık ara farkla 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Tabii ki de kadınlar 0 0 Yorumla
Malborolark Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Erkekler kadınların ağda konusunda daha takıntılı 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Hic işim olmaz 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne güzel Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Bi bırakamadın şu ağdayı 😅😅 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evettt Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Ber yerine yapıyormusun bari 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Erkekler takmıyo ki dağ ayısı gibi geziyolar
Haha alemsn
Gezsinler ona da lafım yok herkesin kendi tercihi ama kendileri öyle gezip bizim belli bile olmayan beyaz tüylere laf ediyolar ya o yüzden sinir oluyorum xjxjx
Aynen ya gıcıklar
Ben deģil, ispatlı
Yok yok sen degl
Bence temiz olma takıntısının kadını erkeği yok temiz olmak benim için önemli
Aynen ya
Kadınlar ama onlar da mecbur kalıyor almaya.
Aynen
Orjinal sarışın bir sevgilim vardı vücudunda hiç tüy çıkmazdı hiç ağda felan uğraşmadı, saç kaş kirpikten başka bir şey çıkmıyordu kızda
Ne sanslı
kadınlar elbette
ayrıca bu işin ustası onlar :)
Ağda mı kalmış artık ya lazer varken kendine neden eziyet eder insanlar anlamıyorum
erkekler bence canım kızların bacaklarına bakmıyolarmı
Erkekler, kadınların kıllarına daha takıntılı
Kadınlar tabi de erkeklerin de temizlik konusunda belirli bölgelerdeki kıları için ağda değilde epilasyon yaptırmaları gerekli temizlikkkk
Ben kadınların tüyüne kılına takıntılıyım. Kadın cirlop olmalı
Cirlop ne
Terrrtemiz tatlım
Neden takıksn
Bıyıklı sevmiyorum
Kadınların kıllarını kadınlardan çok erkekler takıyor
Haha aynen
helal lan yusufi
Günümüzde Bazi erkekciklerde vardir Kizlardan çok gider lazere)
Kadınlar çünkü kadın doüası gereği estetik görüntüye takılmaya daha yatkındır
Kıllı kadını görünce naber birader diyorum.
o zaman bende derimki kıllarımı büyüttüğüm gibi keratanı büyüt hahahhaha
@hayatmagna kılsız olmak zorundasınız.
kim dedi?
@hayatmagna kim olduğu önemli değil, kılsız olmaya odaklanın.
bro senin gibi bi boomer ı etkilemektense goril gibi etrafta gezerim epilasyonlu bi insan olmama rağmen
@hayatmagna aferin epilasyon olmuşsunuz yine de. Gorillige gerek kalmamış.
sen net boomersın hahahaha
@hayatmagna Türkçe dışında anlamıyorum, boomer epilasyon aleti mi demek?
HAHAHAHAHAHHA
dünyanın en yakışıklı ve seksi erkeklerine boomer deniyo
sen boomersın hahahhahaha
@hayatmagna çok safsın. İngilizce ve Fransızca bilgimi paylaşmadım.
Lutfen tartısmayn hildirm geliyor herkesn fikri kendine
Ahmak insanlara tahammülúm olmadığı için uzadı, haklısınız. Sizi de meşgul ettim. Sağlıcakla kalın.
Elbette kadınlar
türkiye'de kadınlar açık ara farkla
kadınlar tabisi
Kadınlar bence
Tabii ki kadinlar
Tabii ki de kadınlar
Kadınlar yapar ağda erkekler takmaz
Erkekler kadınların ağda konusunda daha takıntılı
Kadınlar taksın bi zahmet
Hic işim olmaz
Ne güzel
Bi bırakamadın şu ağdayı 😅😅