Güzellik & Bakım Kızlar tüy dökücü kremler varken neden o acılı yöntemleri kullanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merak ediyorum 🤔😅 Güncellemeler+1 yıl Cidden bu kadar az mı görüş geliyor artık 🤔 Kızlar tüy dökücü kremler varken neden o acılı yöntemleri kullanıyorsunuz? Cevapla Krem Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çünkü o krem kimyasal, bizim tenimiz de hassas ayrıca tüyleri yayıyo o krem bide sert cıkarıyo 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Bir bildiğiniz vardır diye sordum iyi de etmişim bende tüy dökücü kullanayım diyordum o zaman yapmayayım 😅 Jilet vs bıktım artık 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lazer en mantıklısı, o kremden de kullanabilirsin tabi ama kimyasal dedigim gibi Yorumla Soran +1 yıl Etek altı sıkıntı ya bilmiyorum ama açıp yaptırmak da ne bileyim lazeri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogru bulmuyo musun utandigin icin mi Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya erkek olsa sıkıntı kadın olsa sıkıntı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bende lazere gidicem ama simdiye kadar benden baska gören olmadı nasi acıcam bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Kızlarda bişi olmuyor yahu neden çekiniyorsun ki? Büyük küçük muhabbeti yok vs bence hiç çekinme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi gidim rahatca sergileyim o zaman😄 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha deliye bak o kadar da değil kız 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanırım kesin Yorumla Soran +1 yıl Utan tabi ya utanmazsan problem 😅 Geçen ameliyat oldum bir sürü insan popomu gördü yerin dibine girdim ama geçip gidiyor 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çünkü o krem kimyasal, bizim tenimiz de hassas ayrıca tüyleri yayıyo o krem bide sert cıkarıyo
Bir bildiğiniz vardır diye sordum iyi de etmişim bende tüy dökücü kullanayım diyordum o zaman yapmayayım 😅 Jilet vs bıktım artık 😅
Lazer en mantıklısı, o kremden de kullanabilirsin tabi ama kimyasal dedigim gibi
Etek altı sıkıntı ya bilmiyorum ama açıp yaptırmak da ne bileyim lazeri
Dogru bulmuyo musun utandigin icin mi
Bilmiyorum ya erkek olsa sıkıntı kadın olsa sıkıntı
Evet bende lazere gidicem ama simdiye kadar benden baska gören olmadı nasi acıcam bilmiyorum
Kızlarda bişi olmuyor yahu neden çekiniyorsun ki? Büyük küçük muhabbeti yok vs bence hiç çekinme
Iyi gidim rahatca sergileyim o zaman😄
Ahahaha deliye bak o kadar da değil kız 🤣
Utanırım kesin
Utan tabi ya utanmazsan problem 😅 Geçen ameliyat oldum bir sürü insan popomu gördü yerin dibine girdim ama geçip gidiyor 🤣
Ben de merak ediyorum
Daha kalıcı