Yanlış şeyler düşünüyorsunuz:
1) Bir kadın veya erkek illa sıfır tüy olmak zorunda değil !
2) Lazer epilasyon tek seansta çözüme kavuşturan bir uygulama değildir. En az 3 seans gitmelisiniz. Kıl kökleri yakıldığı için tek seferde mümkün değildir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılJiletle hiç kollarımı almadım ama ağda herkesin bildiği gibi daha uzun vadede çıkartıyor tüyleri ama tabiki senin bilecegin iş aldıktan sonra niye utaniyorsun ki denizin içinde gozukmeyecek zaten çıkınca da tüylerine mi bakicaklar kız çokta kafana takma bence göbeğini sarartmanı tavsiye ederim zaten bronzlaştıkça tüyler sararacak ama ilk önce senin sarartmanı tavsiye ederim daha önce kollarını almadiysan ve kol tüylerin küçükse inceyse onları da sarart tüy sarartıcıyla bacaklar zaten biliyorsun Allah vergisi agdayi yapıştır yapıştır çek bacım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet itici almak zor değil al gitsin.
Bide bir şey söyleyeceğim siz Türk kızları bazıları çok bakımlı ve güzel onları saymıyorum genel olarak bakmıyorsunuz kendinize ama erkek istiyorsunuz öyle olmuyor işte hazır hiçbir şey yok bakmalı insan kendine erkek için de değil kendini iyi hissetmen için en başta kendin için.
Kıl alınır kil maskesi yapılır kiloya dikkat edilir su içilir.
Bunlar basit şeyler hiçbir şey kaybettirmez aksine kazandırır özgüven gelir mutluluk gelir yapın yani itici mi diyeceğine alsaydın bu kadar stres olmazdın.49 Yorumla- +1 yıl
Siz Türk kızları dediğine göre Allah bilir hangi arap kabilesindensın.
- +1 yıl
- +1 yıl
Sevgilim defalarca bacaklarımdaki kılları gördü, kollarımı zaten hiç almıyorum onu cümle alem görüyor. Maskedir, cilt bakımıdır hiçbir şey yapmıyorum, canımın istediğini de yiyorum. Temizliğime dikkat ediyorum sadece başka hiçbir şey yapmıyorum. Size garip gelecek ama gayet çok seviliyorum. Özgüvenli olmak için güzel olmak gerekmiyor, sevilmek için de gerekmiyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
Çok haklısınız kesinlikle kadın önce kendisi için kendine bakmalı
Ağda ya da lazer. Ama hızlı çözüm için ağdayı tercih edebilirsin.
07 Yorumla- +1 yıl
Lazer daha uzun bi çözüm mü
- +1 yıl
@MertAltunkynk evet
- +1 yıl
Ağda sadece vajinal bölgeye yapılıyor diye biliyodum
- +1 yıl
Oha oha sadece oraya mı yapılır nerde yaşıyon sen oho
- +1 yıl
Olum ağdaların arkasında sadece vajinaya yapılır diye bi ibare mi gördün, ne alaka çıldırcam KXÇXÇXLXÖXNXMZKZ
- +1 yıl
😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Kadınlar karındaki ve kollardaki kılları fazla abartıyorlar. Bir defasında senden fazla kıllıyım deyip soyunmaya utanan bir kadın vardı. Hiç de dediği gibi değildi. Gayet kabul edilebilir seviyedeydi.
Güven kendine. Bu meseleleri bu kadar düşünma. Anın tadını çıkar.
10 YorumlaVücut tüyleri doğal bişi utanacak bişi yok bunda ama eğer rahatsız oluyorsa ağda yap canını yakiosa tüy dökücü kullan basit çözümler tüy normal bişi anormallestirme sırf bunun için de kendini kısıtlama itici olduğunu söyleyen erkekler var da abi afedersin orman kackinlari gibi kıllarını kıyafet yerine kullandığını düşündüğüm erkekler var önce gidinde kendinize bakın ya
20 YorumlaAlır almaz çıkmaz zaten, en az 5-6 gün kökleri bile gözükmez bu nedenle alırsınız ve en az 10-15 gün götürür sizi.
Herkeste kıl tüy var. Normal bir durum.
Kollarınızı almak veya almamak da size kalmış, utanılacak bi şey olduğunu düşünmüyorum. Eğer rahatsız oluyorsanız alırsınız beş dakikada olur biter.10 Yorumlalan yorumlar ne kadar acimasiz olum göbeğinde kolunda cikan kil icin kendini kotu hissetmene ne gerek var hijyene ters degil bir sey degil insan vucudunun her yerinde kil cikar olabilecek en normal sey budur biraz sevin kendinizi vucudunuzu kol kilindan da utanilmaz ya. sonucta denize vucut sergilemeye de gitmiyorsunuz ki arkadaslarinla eglenmeye gitmiyor musun eglenmene bak keyfine bak
10 Yorumla
+1 yılMayo göbeğini gizlemek için güzel bir opsiyon bence. Çok uzun ve siyah tüylerin yoksa aslında kol çok kötü durmaz. Çok takıntı yapma kendine, sonuçta kendini birine beğendirmeye değil, denize girmeye gidiyorsun. Kıl ve tüy konusuna takılırsan tad alamaz, rahat olamazsın.
10 YorumlaHayır minimal boyutta olması rahatsız edici gelmez kimseye ve insanlar da kıl çıkar. Sana özel bir durum değil Ve lazere gitmeyen herkesin vücudunda fazlasıyla var. Bu yüzden kıllarından utanma, çekinme. Bakımlı ol yeterli istersen sarartıcı kullanabilirsin daha rahat hissedeceksen. 💖💖💖
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüylerini al. Vücudun ile barışman lazim ))
Hissettigin şeyler sadece aklında oluyor. Genelde Diğer insanlar o kadar küçük detaylara sen soylemezsen farkında olamazlar. kişisel seçenege bağlı bir sey olduğu icin tüylü olsa da saygı duyarım ben mesela.10 YorumlaTatile gitmeden önce kollarınıza sarartıcı sürebilir, göbek tüylerinizi ‘soğuk’ ağda bandı ile alabilirsiniz, tüylerinizi artırmaz ya da kalınlaştırmaz, ben epilasyon yaptırmadan önce çok kullandım, sıkıntı yaşamadım fakat uzun dönemde tüylerinizden kurtulmak için lazer epilasyon yaptırmanızı tavsiye ederim, çok rahat edeceksiniz emin olun, ekonomik durumunuza göre eğer tüm vücud yaptıramıyorsanız bölge bölge de yaptırabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılYani pek hoş bir görüntü gibi gözükmüyor. Bence almalısın.
00 YorumlaKollarında tüy olması itici değil senim vücudun senin kararın ben kendim aliyorum zaten tüylerim sarı jiletle alıyorum ve 1 aydan aşağı çıkmıyor sende agda yaptirabilirsin ama epilasyon aleti evde olanlar ile alma batık yapıyor iyi eğlenceler
00 Yorumla
+1 yılValla sana yuksekten ornek vereyim ki seninkinin bise olmadigini anla.. kibristayim oturmusum bi mekanda kiza yuruyorum ufaktan.. git gel sohbet derken iyice ilerleme kaydettim.. sonra kiz kollarini kaldirip bi gerinlesti...👽👽👽 abi aha dedim charlinin melegi yok ya dedim kartal kanadi.. boyle bi koltuk alti kili gormedim ben..
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
KizlarSoruyor ekibi olarak ağdaya gelelim. Siz şaka mısınız ya😅 Tüm kızlara lazer yapasım var. Taş Devri dahi daha moderndi.
10 Yorumlakolda tüy olur olabilir normaldir. çekiniyorsan üç ağda hareketiyle toplam altı hareketle kurtulabilirsin ağağağa burya yazılmalık bişi miydi cidden
10 YorumlaTüy ve kıl çok farklı şeyler. Benimde var tüy ama almıyorum belli olmuyor çok şükür bu konuda şanslıyım eğer seninde çok belli etmiyorsa tüy giybiyse kasma bu kadar
17 Yorumla- +1 yıl
Bulduk da gıllısı kaldı
- +1 yıl
İnsanda tüy olmaz kıl olur. Hayvanlarda tüy vardır
- +1 yıl
tüy sadece kuşlarda ve dinozorlarda olur btw
- +1 yıl
- +1 yıl
@biarkdşabakıpçıkıcm tek tek söylememe gerek yok diye söylemedim
- +1 yıl
@İmaginermy yok sana yazmadım zaten😘
- +1 yıl
@biarkdşabakıpçıkıcm 😘
+1 yılMayo giy daha kapalı en azından utaniyosan çok bir yerin görünmez
10 Yorumla
+1 yılKıllar kızlarda da erkeklerde de aşırı derecede itici duruyo bence
Lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon öneririm kesinlikle10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok takma bunlara herkeste var ayrıca bir erkekten çekindigin için alma tüylerini sen istiyorsan al.. hepimiz insanız sadece tüy değil çatlaklar var vücudumuz da yara ve izler.. normal şeyler bunlar eğlenmene bak derim
10 Yorumla
+1 yılyahu millet altta kısmı hafiften belirgin olmus olani sorun etmiyor vakumluyor senin dert ettigine bak
10 Yorumla
+1 yılGöbeği kapalı mayo giy bende aynı durumdayım ☺️kolların da agdayla al 😘 siyah mı çıkıyor ki
03 Yorumla
Soran+1 yılLazere gittim ama yine de çıkıyor bıktım artık kol tüylerimden
- +1 yıl
Ten rengin ne? Siyah mı çıkıyor
Soran+1 yılBı tık siyaha yakın
Tuy olabilir. De bunlari temizle agda yap kendini simdiden alistir ki ilerde rutinin olsun temizlik candir. Pissin demiyorum yanlis anlama
00 Yorumla
+1 yılSesu Tüy Sarartıcı Krem kullanmalısın pratik çözüm. https://www. trendyol. com/sesu/tuy-sarartici-krem-p-31458849? boutiqueId=605506&merchantId=184538
00 YorumlaBence venus riviera al yanı tıraş bıçağı 🪒 almalısın böylece utanmazsın ama bi gun önceden al tüylerini ya da tuy dokucu al
00 YorumlaTüy insanlığın doğasında var, bence utanılacak bir şey yok ama kendini daha iyi hissedeceksen tabi imkan dahilinde tüylerden kurtulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılCok kisaysa bence dert etme ama rahatsiz oluyorsan epilator al birkac gunde bir onu kullan 0 tüy olur
00 Yorumla1 sene kalmayacaksın herhalde git ağda yaptır
10 Yorumla
+1 yılAğda diye bir şey var canım,
Hadi onu yapamadın venusun 5 bıçaklı jiletleriyle alırsın 5 dakikada10 Yorumla
+1 yıltuzlu suda bide killarda tuz kuruyacak beyaz beyaz
00 YorumlaBakımsız bayan arıyorum yaş 20 bakımlı erkeğim gencim kaslıyım güçlüyüm
00 YorumlaBu aralar 2 kız bir erkek muhabbeti çok fazla heralde artık adamlar grup takılıyor
00 Yorumla
+1 yılAğda veya makine ile al gitsin cekinecek bir şey yok
00 YorumlaUtanacak bir durum yok. Ağda ile al yeterli.
00 Yorumla
+1 yılAldır bence. Ağdayla 10 dakikalık iş. Bir kenarda pıt pıt yaparsın
00 Yorumla
+1 yılYa bu dünyanın en normal şeyi, canın istiyorsa al istemiyorsa alma bu kadar da dert etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDert etme kafaya takiyormus gibi de gösterme git güzel fizihinle denizine gir çık ve gel. Bunlar ergen takıntıları olabilir ne olmuş? Hallollmuycak bir şey değil ve belki de yakistordur hafiften sana
00 Yorumla
+1 yılAyda denen şeyi icat etmişler. Bende de var alıyorum
00 YorumlaTüy dökücü krem ile istenmryenlerden kurtulmaya ne dersin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de utanıyorum bedenimden. Tüylerden utanıyordum epilasyon yaptırdım şimdi de leke leke oldu. Lekeli bok gibi cildim var şimdi de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidecegin gunun gecesi agda yap mis gibi olursun. Ama godene kadar sakın dokunma ki kıllar uzasın yoksa ağda temiz çekmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarı olsa tüylerin sorun olmazda, türk kızlarının siyah ve kalın çıkıyo tüyleri mahmut abi gibi, o yüzden al
00 YorumlaHicbisey olmaz insanlik hali kil bizim dogamizda var
00 Yorumla
+1 yılYa bişey olmaz ortam kaldırır sen eğlenmene odaklan seks olmadıkça orana burana kimse bakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsarartıcı krem alabilirsin tüylerin sararırsa güneste hic gorunmez almanada gerek kalmaz 1 2 ay idare eder seni
00 Yorumla
+1 yılVücudundaki tüylerden ağda veya tüy dökücü krem ile kurtularak gidebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBikini giymende utanılacak bişey yok. Ama kıl olayı itici benim için..
00 Yorumla
+1 yılamaç denize gitmek değil mi, boş ver gerisini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltüyleri almak kaç saniye 2-3 dakikada al gitsin bunu mu dert ettin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKollarında kıldan neden utanıyorsun bacaklarında olsa neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaaaaan tüy dökücü al gratisten sonra bak keyfine...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen iki günün başı kollarımı jiletle alıyorum ama kesik olmaması için dikkat etmelisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dikkat edebilirim?
Cevap sahibi+1 yılVenüs’ün mavi renkli 5 bıçaklı jiletini kullanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılJiletlerde kaydırıcı jeller var ama ek olarak kollarını köpürtüp alabilirsin ya da kollarına yağ sürüp de alabilirsin. Jileti fazla bastırmamalısın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. 🌸
Kol ve bacakta varsa alın. Hele ki denizde hiç hoş durmuyor.
00 YorumlaErkek misin kizmisjn bilmiyorum ama al epilasyon aleti var en basiti hastane eldiveni canın çok tatli sanırım bunlar acı veren şeyler değilllll
10 YorumlaBana kalirsa abartı derece de cok veya kalın ise alman daha hos durur. İnce ve seyrek ise cok da utanilacak bir şey değil ama rahatsız oluyorsan al.
10 Yorumla
+1 yılKollarındaki tüyler çok koyu renk ise ve de sen rahatsız oluyor isen al. Ama açık renk ve minik ise itici de durmaz hiç ellemene de gerek kalmaz.
00 YorumlaAğda yaptır denizden bi gün önce ve simli parşatocı vücut yağları var ondan sür parlasın cildin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYap olarak neyi önerebilirsiniz?
Vay utanmaz hem bikini giy utanmadan hem de erkek gibi kıllı dolaş. Ben lazere gittim ama utanmam var bikini giymem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltülleri almak çok zamanımızı almaz boyu sana al öyle git daha iyi çünkü hoş bir görüntü değil ve kızlar her zaman temiz olmalı
00 Yorumla
+1 yılalmak istemiyorsan hemen bi tüy sarartıcı alıp sarart
10 Yorumla
+1 yılSarışın kılı güzel duruyor bence ayrıca kollar dışında tüm kıllar alınmalı bence
00 Yorumla
+1 yılfazla belli olmuyosa alma ama rahat hisstemiyosan tüy dökücüyle halledebilirsin hem iz yapmaz
00 YorumlaLisede kol kıllarını çakmakla yakıyodu kızlar belki öyle pratik çözüm bulursun
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne