Güzellik & Bakım Erkeklerin omuz ağdası yaptırdığı doğru mu? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Erkekler omuz ağdası yaptırıyormuşsunuz? Güncellemeler+1 yıl Omuz Erkeklerin omuz ağdası yaptırdığı doğru mu? Cevapla Erkek Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl bazılarının omuzlarında ve sırtlarında aşırı kıllanma olduğu doğrudurbu sebeple omuz ağdası olabilir 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Koltuk altına yaptırıyorum da omuz için gereksinim yok. 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Erkeklerde iyice karı gibi bişi oldu bunlar zamanla şeyini de aldırırlar ıvjfjjv 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl DoğruBen lazer epilasyon düşünüyorum vücut kılları için erkekler kıllı olmayı sevmiyor 0 0 Yorumla
Ozanca32 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Erkekler kadınlardan daha bakımlılar herşeyi yaptırıyorlar 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Benim tek tük var omuz üstünde 1-2 tane laf olsun diye almıştım cımbızla seneler önce. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göğüsündeki çirkinlikleride alıyorlar!En çokta beyazlanan erkekler, hani birde yaşlı oldukları beli olmasin diye😂 1 0 Yorumla
Psychosocial_ Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Bazıları ayı gibi her yeri kılı kılı kazak giymiş gibi geziyorlar 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Evet, abime de yaparım arada😃 1 2 Yorumla adrenalin64 +1 yıl Ne güzel. Severim kardeş dayanışmasını benim ablam da eskiden burnunda siyah nokta var deyip sıktırırdı sürekli. Yorumla adrenalin64 +1 yıl Senle sohbet etmek isterdim bu konu üzerine. Yorumla
eskici49 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Hayır ben yaptırmıyorum kıllarımla barışığım 0 0 Yorumla
idrisgenc Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Valla ilk defa senden duyuyorum omuz agrisini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
bazılarının omuzlarında ve sırtlarında aşırı kıllanma olduğu doğrudur
bu sebeple omuz ağdası olabilir
Koltuk altına yaptırıyorum da omuz için gereksinim yok.
Erkeklerde iyice karı gibi bişi oldu bunlar zamanla şeyini de aldırırlar ıvjfjjv
Doğru
Ben lazer epilasyon düşünüyorum vücut kılları için erkekler kıllı olmayı sevmiyor
Erkekler kadınlardan daha bakımlılar herşeyi yaptırıyorlar
Benim tek tük var omuz üstünde 1-2 tane laf olsun diye almıştım cımbızla seneler önce.
Göğüsündeki çirkinlikleride alıyorlar!
En çokta beyazlanan erkekler, hani birde yaşlı oldukları beli olmasin diye😂
Bazıları ayı gibi her yeri kılı kılı kazak giymiş gibi geziyorlar
Evet, abime de yaparım arada😃
Ne güzel. Severim kardeş dayanışmasını benim ablam da eskiden burnunda siyah nokta var deyip sıktırırdı sürekli.
Senle sohbet etmek isterdim bu konu üzerine.
Hayır ben yaptırmıyorum kıllarımla barışığım
Ağda falan yapmadım hiç
Valla ilk defa senden duyuyorum omuz agrisini
omuz agdasi mi o ne ya
Omuzda kıl pek olmaz ki
Hayır tabi ki de
Hoc yaptırmsdım kanks
Bazıları yaptırıyor.
kim dedi sana bunu
Ben yaptırmıyorum
Evet mesela ben yapiyorum
vardır