Güzellik & Bakım Ağda yerine hiç sarartıcı krem kullandınız mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ağda mı daha iyi sarartıcı krem mi? Güncellemeler+1 yıl Ağda kremi Ağda yerine hiç sarartıcı krem kullandınız mı? Cevapla Krem Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Kıllarım zaten sarı olduğu için gerek duymadım. Ama şahsen kol tüyleri için bir nebze mantıklı olabilir 😁 0 0 Yorumla
kloropIast Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl sarartmanın ne anlamı var ki kıl almak daha mantıklı 0 0 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Boyadır bu pek sağlıklı olacagını düşünmüyorum 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ya en iyisi lazer hepsi boş 1 11 Yorumla Myİdea1 +1 yıl Öyle bu arada Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Neymiş ağda o bu şu lazer kardeşim lazer 😅😂 Yorumla Myİdea1 +1 yıl Kesinlikle tak fişi bitir işi 🤣 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Knk o sorudaki krem ne kılları ten rengi mi yapıyor sjsj 'ne garip ya Yorumla Myİdea1 +1 yıl Bilmiyorum ben kullanmıyorum zaten Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Para tuzağı hepsi işte lazer baya iyi hele kızlar için bulunmaz nimet cillop gibi cilalı oluyor cildi Yorumla Myİdea1 +1 yıl Kesinlikle zaten herkes yöneliyor yavaş yavaş Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Yok ya knk lazer çoğusu parası yetmeyen var Yorumla Myİdea1 +1 yıl Yoo gayet ucuz uygun fiyatları ömür boyu ağdaya vereceğin paranın çeyreğini bile vermiyprsun Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Öğle ama insan bazıları bi anda veremiyor o fiyatı Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Hele kadın için benim eşim olsa tüm vücut ağdaya sokarım sjsjsk Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl En iyisi lazer ya hala neden uğraşıyorsunuz 0 8 Yorumla _anonim_hesap_ +1 yıl Paramız yok Yorumla everkeğii +1 yıl Onu da biriktir ama bir zahmet, ömründe bir kere yapacağın bişey, taksitle falan ayarlamaya çalış Yorumla Rasskaz +1 yıl Lazer de %100 bir çözüm değil Yorumla everkeğii +1 yıl Olsun ağda dan iyidir Yorumla _anonim_hesap_ +1 yıl Öğrenciyim çalışmıyorum Yorumla everkeğii +1 yıl Ailenden iste Yorumla _anonim_hesap_ +1 yıl Onlar zor geçniyorr Yorumla everkeğii +1 yıl İyi gel ben götüreyim seni o zaman tobe tobe Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kıllarım zaten sarı olduğu için gerek duymadım. Ama şahsen kol tüyleri için bir nebze mantıklı olabilir 😁
sarartmanın ne anlamı var ki kıl almak daha mantıklı
Boyadır bu pek sağlıklı olacagını düşünmüyorum
Ya en iyisi lazer hepsi boş
Öyle bu arada
Neymiş ağda o bu şu lazer kardeşim lazer 😅😂
Kesinlikle tak fişi bitir işi 🤣
Knk o sorudaki krem ne kılları ten rengi mi yapıyor sjsj 'ne garip ya
Bilmiyorum ben kullanmıyorum zaten
Para tuzağı hepsi işte lazer baya iyi hele kızlar için bulunmaz nimet cillop gibi cilalı oluyor cildi
Kesinlikle zaten herkes yöneliyor yavaş yavaş
Yok ya knk lazer çoğusu parası yetmeyen var
Yoo gayet ucuz uygun fiyatları ömür boyu ağdaya vereceğin paranın çeyreğini bile vermiyprsun
Öğle ama insan bazıları bi anda veremiyor o fiyatı
Hele kadın için benim eşim olsa tüm vücut ağdaya sokarım sjsjsk
En iyisi lazer ya hala neden uğraşıyorsunuz
Paramız yok
Onu da biriktir ama bir zahmet, ömründe bir kere yapacağın bişey, taksitle falan ayarlamaya çalış
Lazer de %100 bir çözüm değil
Olsun ağda dan iyidir
Öğrenciyim çalışmıyorum
Ailenden iste
Onlar zor geçniyorr
İyi gel ben götüreyim seni o zaman tobe tobe
Kullandım, tabi ki ağda daha iyi
Hayır
Kullanmadım
evet
Kullanmadım.
Epilasyon candırr