Güzellik & Bakım Ağda yapmak yorucu bir aktivite midir? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ağda yapmak yorucu mu yoksa pratik mi? Güncellemeler+1 yıl Ağda Ağda yapmak yorucu bir aktivite midir? Cevapla Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. bence değildir 0 0 Yorumla
Baran1979 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Evlenmiş ayrılmış biri olarak gözlemimi söylüyorum. Tırnak kesmek, duş almak gibidir bir başlarsanız bittiğini anlamazsınız. Ama önemli olan başlamayaya kalkışmak 🤗 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl her şey yorucu bu dünyadamasa başında oturmak bile yorucu 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl pratik bence yorucu bir şey yok sadece biraz acı var o kadar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence değildir
Evlenmiş ayrılmış biri olarak gözlemimi söylüyorum. Tırnak kesmek, duş almak gibidir bir başlarsanız bittiğini anlamazsınız. Ama önemli olan başlamayaya kalkışmak 🤗
her şey yorucu bu dünyada
masa başında oturmak bile yorucu
pratik bence yorucu bir şey yok sadece biraz acı var o kadar
Evet yorucu olduğunu düşünüyorum
Gayet eğlenceli bence
yorucu ve acıtan aktivite
Sorun mu kaldırıldı 😂
yorucu bence epilasyon daha kolay
Yorucu/ sıkıcı😒😒😒
Yorucu uzun sürüyor
Ben yapamıyorum agdacima gidiyorum
Hemde çok