Anladım helal olsun ama gerçekten erkek olmana rağmen alman ve o eziyete katlanman çok iyi bi şey aslında şaşırmamalı erkek de almalı da toplum algısı değişik işte Teşekkürler
Makinası var makinasını bandını ve boncuk. Ağdayı al makinasını götür kuaföre sor yeni aldım nasıl ayarlanıyor de onlar gösterir. Ama dikkat et vücudunu yak ma
Evet çok ısısı yüksek olursa yakarsın kuaför e git normal ılık olacak şekilde ayarlattur öyle kullan zamanla alışırsın diğer ağdaları kullanırken izi kala biliyor bende kaldı normal ağda da
İz kalmasını hiç duymadım yüze sakıncalı belki yakarım diye korkuyordum ama diğer yerlerde kızarıklık oluyor sonra geçiyor belki yeni yaptığım için rastlamadım ama evet olabilri
Anladım bu arada ben fiyatları hiç bilmiydoum ama uygulamasına göre çok da pahalı değil sanki sonuçta tamamen o dertten kurtarıyor bu arada buz lazer daha mı iyi ve vücudun her yerine uygulanabilir mu
Canım buz lazer zamanla çıkarıyor ama tavsiyem alexsandira 3 u 1 arada bu çok iyi benim gittim yerde 1.200 indirimli sana tavsiyem kılların kalinlasmadan git kıl kalinlasinca işlem. uzun sürer ve canin acir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende agdayla alıyorum şuana kadar zararını görmedim yararı daha fazla
Sen erkeksin bi de of daha fena acıyordur ya
Yararını nasıl gördün bi de sizde tam pürüzsüz olmasa bile çok sorun değil aslında
Alıştım artık çok çıkmadan alıyorum
Daha geç çıkartıyor ağda ve azaldı kıllarım
Anladım helal olsun ama gerçekten erkek olmana rağmen alman ve o eziyete katlanman çok iyi bi şey aslında şaşırmamalı erkek de almalı da toplum algısı değişik işte
Teşekkürler
Teşekkür ederim yardımım dokunduysa ne demek
Evett iyi geceler ✨
Sizede
Boncuk ağda kullan diğerleri kadar acıtmıyor
Evet duymuştum onu da ama kullanmayı bilmiyorum
Makinası var makinasını bandını ve boncuk. Ağdayı al makinasını götür kuaföre sor yeni aldım nasıl ayarlanıyor de onlar gösterir. Ama dikkat et vücudunu yak ma
Ya öyle riski de mi var ben beceremem muhtemelen
Evet çok ısısı yüksek olursa yakarsın kuaför e git normal ılık olacak şekilde ayarlattur öyle kullan zamanla alışırsın diğer ağdaları kullanırken izi kala biliyor bende kaldı normal ağda da
İz kalmasını hiç duymadım yüze sakıncalı belki yakarım diye korkuyordum ama diğer yerlerde kızarıklık oluyor sonra geçiyor belki yeni yaptığım için rastlamadım ama evet olabilri
Kantoron yağı kullan ağdadan sonra o zaman izi kalmaz
Lazere de gidebilirsin
İlerde düşünüyorum evet
Ne mutlu :)
Sen lazerle mi hallediyosun acıtıyor mu arada ya
Canım acıyor 1 2 seans ama zamanla kıl azaldikca acı hafifliyor
Anladım bu arada ben fiyatları hiç bilmiydoum ama uygulamasına göre çok da pahalı değil sanki sonuçta tamamen o dertten kurtarıyor bu arada buz lazer daha mı iyi ve vücudun her yerine uygulanabilir mu
Canım buz lazer zamanla çıkarıyor ama tavsiyem alexsandira 3 u 1 arada bu çok iyi benim gittim yerde 1.200 indirimli sana tavsiyem kılların kalinlasmadan git kıl kalinlasinca işlem. uzun sürer ve canin acir
Aa onu bilmiyodum peki zamanla yani yaş ilerledikçe mi kalınlaşır bi de ağdayla azalıyor ya tüyler faydası olmaz mı yine
Olur ama hormanda sorun varsa bekle ağda zamanla. batik yapıyor ya
Herhangi bir sey olmaz. Vajinanida alabilirsin daha iyi olur senin için. Imkanin varsa lazer epilasyona git en guzeli o
En iyi alma yöntemi ağda diyebilirim
Aa iyi o zaman ama çok fena açıyor ya
Sey gibi düşün emeksiz yemek olmaz sjjsjs
Ya dksldmm emeğin yanına acı da ekleniyo napıcaz föfmöd
Sonucc mukemmel ama ordan bak tatli acilaf olur
Djdldnfl evet sonucu güzell
Eşin izmirlimi 😏😏😏7456
Sen apptal mısın? Her sorunun altına aynı mesaj
@SarahFortune öylemi değilmi?
@SarahFortune ne alaka
Ruh hastası yaa. Mesaj mı vermeye çalışıyosun? Sondaki numaralar ne
@SarahFortune aynı yorumu defalarca atamıyorsun bende sonuna numara ekleyerek farklı mesaj gibi gösteriyorum
Aydınlandım. Teşekkür ederim 😂
@SarahFortune rica ederim Eşin izmirlimi 😏😏😏335
Lan gitt 😅
@SarahFortune bu gece bütün sorularda Eşin izmirlimi 😏😏😏 555 göreceksin
olmaz askomm