Güzellik & Bakım Kardeşim 12 yaşında her tarafını jiletle alıyor, ağdaya mı gitsin sizce? hira28288228 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kardeşim 12 yaşında her tarafını jiletle alıyor ağdaya mı gitsin sizce Güncellemeler+1 yıl Kardeşim 12 yaşında her tarafını jiletle alıyor ağdaya mı gitsin sizce Kardeşim 12 yaşında her tarafını jiletle alıyor, ağdaya mı gitsin sizce? Cevapla Ağda Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sonra o kıllar sertleşecek erkek sakalı gibi olacak artacak çocuk büyüdüğün de sizi suçlayacak sir ağda yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu yaşta jiletle almaya başlarsa kil kökleri kalinlasabiliyor ve vajina çevresinde kararma yapabiliyor agda en ideali yeni çıktığı için 0 3 Yorumla hira28288228 +1 yıl Evet vajina çevresinde Kararma oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jiletle almaya devam ederse artar da Yorumla hira28288228 +1 yıl Ama canı yanar diye korkuyor agdada Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 20 li yaşlarda kıllarla baş edemeyince çok pişman olacak, o yaşta jiletle alıyorsa bizim yaşlarda maymuna dönecek haberi olsun 0 1 Yorumla hira28288228 +1 yıl Evet ağdaya gitsin istiyorum Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 12 yaşında ne şileti ne ağdası hiçbirşeyle almamalı acele etmiş. 0 0 Yorumla
akincan1234 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl kızmı 0 4 Yorumla hira28288228 +1 yıl Evet Yorumla akincan1234 +1 yıl bu yaşta ne jileti ne kılı anlamadım Yorumla hira28288228 +1 yıl Çıkıyor artık bu yaşta Yorumla akincan1234 +1 yıl şaşaırdım 😔 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Çıkmış mı o kadar 0 4 Yorumla hira28288228 +1 yıl Evet Yorumla Oxseli +1 yıl O kadar almasın çok tüylenşr Yorumla hira28288228 +1 yıl Alıyor rahatsız ediyormuş kasinditiyormus Yorumla Oxseli +1 yıl Normaldir ama sürekli alması daha çok tüylendirir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sonra o kıllar sertleşecek erkek sakalı gibi olacak artacak çocuk büyüdüğün de sizi suçlayacak sir ağda yap
Bu yaşta jiletle almaya başlarsa kil kökleri kalinlasabiliyor ve vajina çevresinde kararma yapabiliyor agda en ideali yeni çıktığı için
Evet vajina çevresinde Kararma oldu
Jiletle almaya devam ederse artar da
Ama canı yanar diye korkuyor agdada
20 li yaşlarda kıllarla baş edemeyince çok pişman olacak, o yaşta jiletle alıyorsa bizim yaşlarda maymuna dönecek haberi olsun
Evet ağdaya gitsin istiyorum
12 yaşında ne şileti ne ağdası hiçbirşeyle almamalı acele etmiş.
12 yaşında ne acelesi var
Biraz erken değil mi ablası
olur mu öyle yaa 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
kızmı
Evet
bu yaşta ne jileti ne kılı anlamadım
Çıkıyor artık bu yaşta
şaşaırdım 😔
Çıkmış mı o kadar
Evet
O kadar almasın çok tüylenşr
Alıyor rahatsız ediyormuş kasinditiyormus