Her zaman gittiğim kuaföre gittim, ağdacı kızın işi varmış ve bugün gelmemiş. orada çalışan bir delikanlı “ben yapabilirim istersen abla dedi”, ben de olumlu yanıt verdim. Bacaklarıma ağda çekti. Bence bunda bir sorun yok.

Her zaman gittiğim kuaföre gittim, ağdacı kızın işi varmış ve bugün gelmemiş. orada çalışan bir delikanlı “ben yapabilirim istersen abla dedi”, ben de olumlu yanıt verdim. Bacaklarıma ağda çekti. Bence bunda bir sorun yok.

Kadına ağda yapan erkek mi? İlk defa duydum. Bildiğim hiçbir erkek kuaför kadına ağda yapmıyor. Yaptırmam ben ana yaptırana da neden yaptırıyorsun demem. Ben en son 6 sene önce gittim ağdaya zaten çekilecek çile değil.
Böyle şeyleri yazmaktaki amacınız nedir cidden merak ediyorum. Çürümüşlük seviyenize şahit olmak midemi bulandiriyor. Troll olsanız bile zihniyetiniz kirli.
Cevap
14Cevap
Ben yaptırmam herkesin kendine göre bir prensibi var
Ben ağda yaptirmiyorum ama yaptıran bir kaç kişi duydum erkeğe dayamaz acitiyomus artık nedense 🤭
yani sence sorun yok ama yine de insanların fikrini merak ediyorsun, ağda yapsa nolur yahu hangi devirdeyiz.
Bayana yaptırıyor dum bir zamanlar kadinda bacağına yaptırabilir bence
Şimdilik yok. Birkaç ağda sonra onun yatağında uyanırsın hayırlısıyla 😂
Ben yaptırmam.
Eğitim şart, en az 1 yıl anne sütü şart.
Haha
Hayir erkek olmaz
Erkekler niye genital ağda yaptıramıyor. Ne saçma
Nerden nereyi aldı 😂
Bencede yok adam işini yapmış
Nişanlıma erkek yapmış ama iç çamaşırlarıyla genştal bölge görmemiş ya da bana öyle söyledi
Kurcalamıştır nisanlinin her yerini
Sence yoksa bizce de yok 😀
İyi ne yapalım
Bence de
Yapmadm
Kuaföre agdaya da gitmedm
Daha yukarı çıksaydı ister miydin peki
Hayır yaptirmam
Yalan söylüyorsun bence
Bende yaparım kibar
neden olmasın
Islandın demi