Güzellik & Bakım Oksijenli su için güneş şart mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tüylerimi sarartacam güneş pek yok sadece oksijenli su sürersem açılır mı tüyler Güncellemeler+1 yıl Neden ciddi cevap vermek bu kadar zor ya olur ya da olmaz yazacaksınız bilmiyorsanız da saçma sapan yorum yapmayın ne sordum ki şimdi ben? Oksijenli su için güneş şart mı? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xhamdtar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Oksiyenli şu yeterli olur ama sanırım güneş girmeyen yerleri sırt omuz göğüs ve karın bölgesi bacak bölgesi gibi yerlere de sürmek istiyorsun sanırım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl aynen doğrudur. Teşekkürler Yorumla xhamdtar +1 yıl Rica ederim. Kapalı birisi misin güneşlenme şansın yok mu? Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Hayr günes tahris eder 0 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl bakim 0 1 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl yaz özelden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl fanteziye bak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kes yaprağım ne fantezisi ciddi bir şey soruyoruz burada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaprağın mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla
TommyVercetti03 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Oksijen şart 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tm knk güneş şart mı onu soruyorum ben :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oksiyenli şu yeterli olur ama sanırım güneş girmeyen yerleri sırt omuz göğüs ve karın bölgesi bacak bölgesi gibi yerlere de sürmek istiyorsun sanırım
aynen doğrudur. Teşekkürler
Rica ederim. Kapalı birisi misin güneşlenme şansın yok mu?
evet
Hayr günes tahris eder
bakim
yaz özelden
fanteziye bak
kes yaprağım ne fantezisi ciddi bir şey soruyoruz burada
Yaprağın mi
😂😂
Oksijen şart
tm knk güneş şart mı onu soruyorum ben :D
Bilemm